Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση ΝΑ Αττικής: Η εγκληματικότητα δεν αντιμετωπίζεται με αυτοκίνητα «χάρβαλα» και με άδεια από προσωπικό Τμήματα


Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Χθες, Δευτέρα 15/02/2021 και ώρα 21:00, περιπολικό του Α.Τ. Κερατέας, κινούμενο επί της Λ. Καλυβίων στο Λαγονήσι, έπιασε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς, ενώ οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής που επέβαιναν σε αυτό, εκτελώντας υπηρεσία (λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών), γλύτωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Επανειλημμένα έχουμε επεσημάνει τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό (οχήματα, κ.λπ), αλλά και σε αστυνομική δύναμη στα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής.

Το φιλότιμο των εναπομεινάντων αστυνομικών δεν φτάνει αλλά ούτε και η αποδοτικότητα αυτοκινήτων των 700.000 χιλιομέτρων αποτελεί παράγοντα που μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Οι απαντήσεις που έχουν δοθεί κατά το παρελθόν από την Ηγεσία μετά από ερωτήσεις βουλευτών ακόμα και του κυβερνώντος κόμματος, για την κατάσταση που επικρατεί στις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής, δεν είναι ιδιαίτερα πειστικές και τα επιχειρήματα που παρατίθενται είναι προφανώς ασαφή και αβάσιμα.

Ενίσχυση της Ν/Α με έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό τώρα!



Για το Δ.Σ.

                         -Ο-                                                                                 -Ο-

                   Πρόεδρος                                                                   Γενικός Γραμματέας

 

 

        ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                      ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης kostas303 είπε…
Συνεχώς ακούμε για έλλειψη προσωπικού αλλά είναι γνωστό πως έχουμε τους περισσότερους αστυνομικούς ανά 100000 κατοίκους από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Και αυτό είναι επίσημο. Ποιος θα μας λύσει τον γρίφο;