Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στο σπίτι του προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ - Γκαζάκια ημέρες πριν στο σπίτι του οδηγού του


Σύμπτωση, ή σκοπιμότητα; Τρομοκράτες ή παρακράτος; Από απλή σύμπτωση πάντως και χάρη στην παρατηρητικότητα ενός ενοίκου το κακό αποφεύχθηκε. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία του bloko.gr, ο μηχανισμός που τοποθετήθηκε έξω από την πολυκατοικία που διαμένει ο πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ, είναι ικανός ν' ανατινάξει το κτίριο.  
 
Αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί η περιοχή στον Βύρωνα και αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής και της κρατικής επιχειρούν να συγκεντρώσουν στοιχεία από κάμερες και πιθανές μαρτυρίες για τους φορείς- μεταφορείς του ογκωδέστατου μηχανισμού. 
 
Στην εξίσωση, δεν μπορεί να εκληφθεί ως μέρος μιας ολοσδιώλου τυχαίας συνάρτησης, ότι δύο ημέρες πριν άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από το σπίτι του οδηγού του κ. Κατσιαμάκα. Το δίλημμα ως εκ τούτου περί μιας σύμπτωσης που σχετίζεται ευθέως και αμιγώς με το αντιεξουσιαστικό κύμμα επιθέσεων με στόχο κατοικίες αστυνομικών για την υπόθεση Κουφοντίνα ή και την πανεπιστημιακή αστυνομία, με το παρακράτος με το οποίο συγκρούστηκε πρόσφατα ο κ. ταξίαρχος και φυσικά έχασε με αποτέλεσμα της αποστρατεία του, αναζητεί τον ή τους άγνωστους Χ.
 
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση της συνεργασίας. Δεν θα είναι η πρώτη φορά.
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ










Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για να συγκρίνουμε τον μηχανισμό αυτόν με αυτόν που βάλανε στον μπαλάσκα πριν κάποια χρόνια.είναι ακριβώς οι ίδιοι.σύμπτωση η παρακράτος;και ποτέ δεν ανέλαβε καμία οργάνωση την ευθύνη!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιός είν' ο μπαλάσκας, μωρέ; Μπαλάσκας και μπαλάσκας, χρόνια τώρα. Μήπως τα γράφει ο ίδιος,για να πούμε πω,πω!!!! Ο μπαλάσκας.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιο κτίριο, με ένα γκαζακι πέφτει ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Πωπω τύχη οι κάτοικοι του Βύρωνα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γραψτο καλύτερα στα κινέζικα φίλε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πιο γελοίος και ηλίθιος πεθαίνεις...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένας από τους μεγαλύτερους αρουραίους ρε φίλε τι ποιος είναι. Όλη μέρα χαφιεδιζει συναδέλφους για αυτό και μια μέρα τον έκαναν ασηκωτο στο ξύλο οι ίδιοι οι συνδικαλιστές
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο για την αυτογνωσία. Εύγε!