Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αύριο οι κρίσεις - Φεύγει ένας αντιστράτηγος - Οργιώδες και υπονομευτικό δίκτυο αξιωματικών από Οικονόμου


Βόμβα μεγατόνων είναι έτοιμη ν' αναφλεγεί μέσα στην αστυνομία εξαιτίας του δυσώδους παρασκηνίου που προετοίμασε μεθοδικά και με συκοφάντηση αξιωματικών ο κύκλος μέσα στην ΕΛΑΣ του υφυπουργού δημόσιας τάξης και δεν αφορά ούτε στους αντιστράτηγους, ούτε στους υποστράτηγους. 

Πληροφορίες του blokol.gr σημειώνουν, έγκυρες και διασταυρωμένες, πως επίκειται η απομάκρυνση από την επετηρίδα ταξίαρχου, επειδή όπως του καταλογίζεται, είναι εκ της θέσης του, περισσότερο πιστός στον κ. Χρυσοχοΐδη και δεν αποτελεί μέλος της αυλής με τις ελεγχόμενες καρικατούρες του κ. υφυπουργού.
 
Τρανό δείγμα κι απόδειξη, πως ο κ. Οικονόμου δεν ξέχασε τις δοκιμασμένες μεθόδους της ανέλιξης δια της υπονόμευσης ακόμη και αυτών που τον ευεργέτησαν στο παρελθόν, όπως μεταξύ άλλων και ο κ. Χρυσοχοΐδης και τώρα αποβλέπει πλέον κι αποσκοπεί στην καρέκλα του εβδόμου. Έναντι οιουδήποτε κόστους και διακυβεύματος. Ακόμη και του ορισμού της αξιοπρέπειας. Περιττό να πούμε το πόσο μεγάλο είναι το χάσμα που χωρίζει τους δύο άνδρες.
 
Οι κρίσεις λοιπόν ξεκινούν αύριο και όπως όλα δείχνουν, είναι δεδομένη η απομάκρυνση ενός αντιστράτηγου.
 
 
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ








Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
EKEINOΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΤΣΑΣ ΣΑΕΑ, ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΩΝ Ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ...??? ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσο υπάρχει ο άλλος, του Οικονόμου, θα κάνει ό,τι γουστάρει αυτός, με τις ευλογίες του Οικονόμου. Γνωστός κύριε Καραιβαζ. Όλο το παιγνίδι αυτός το κάνει. Αποφασίζει για τα πάντα. Το παρελθόν του, μιλάει από μόνο του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκείνος ο αστυνόμος της ΣΑΕΑ που παρεξηγήθηκε με το καινούργιο βαθμολογιο μάλλον τα βλέπει όλα καλά στις προαγωγές των ανώτερων και ανώτατων και είπε να ασχοληθεί με τις προαγωγές του αστυφύλακα που είναι αναξιοκρατικες...
Ο χρήστης Δολοπλοκο Οποσουμ είπε…
Μόνο δηλητήριο ☠
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΑΙΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ.