Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Σπίρτζης: Ακύρωση εμβολιασμού αστυνομικών - Είναι να μην πέσει κανείς στον «έρωτα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη…


Δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη
της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Σπίρτζη: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε, για μια ακόμη φορά, την «αγάπη» και την ειλικρινή «φροντίδα» της στους εργαζόμενους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με έγγραφο (*) του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί διατάσσονται να ακυρώσουν τα προγραμματισμένα ραντεβού για εμβολιασμό προστασίας από τον κορωνοϊό όπως προβλέπεται για όλους τους  πολίτες, μέσω της ιστοσελίδας emvolio.gov.gr.

Στο έγγραφο διατάσσονται οι εργαζόμενοι της ΕΛΑΣ να περιμένουν «διαταγάς» και την “(waiting list)”, ως επεξηγηματική παρένθεση στον όρο «λίστα αναμονής» για να το καταλάβουν όλοι …

Οι αστυνομικοί, διατάσσονται με τον πλέον επίσημο τρόπο να συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη χωρίς καμία προστασία τόσο των ίδιων όσο και των πολιτών με τους οποίους συναναστρέφονται καθημερινά.

Ούτε ο μακρύς κατάλογος των κρουσμάτων στο σώμα, ούτε οι νεκροί από κορωνοϊό αστυνομικοί έπεισαν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ ότι πρέπει να μεριμνήσει για τον  εμβολιασμό τους, ως μία από τις κατηγορίες εργαζομένων που έρχονται καθημερινά σε συνεχή επαφή με τους πολίτες.

Είναι να μην πέσει κανείς στον «έρωτα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη…






Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο κ. Σπιρτζης κατάλαβε τι Διάβασε η τυφλωθηκε από τον τυφλωσε ο ερωτας ρου για εμας?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στις επόμενες εκλογές δεν θα ψηφίσουμε ούτε Ν.Δ ούτε Σύριζα φυσικά.Θα τρίβετε τα μάτια σας από το εκλογικό αποτέλεσμα.Με αγάπη!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θέλουν και τα γράφουν...Με τη λίστα αναμονής εμβολιάζεται το προσωπικό με τις δόσεις που δεν χορηγούνται.Έστω και έτσι παρακάμπτεται η σειρά και εμβολιάζονται οι αστυνομικοί κατά προτεραιότητα. Εκτός και αν υπηρετούν στο Σώμα άνω των 80 ετών που εμβολιάζονται αυτή τη στιγμή !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαστε γεννημένοι για μόνιμη επιφυλακή στη ζωή μας με τη δουλειά που επιλέξαμε!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το σχόλιο σας δεν είναι στη σωστή κατεύθυνση, γίνονται ήδη εμβολιασμοί στις Ε.Δ. και Σ.Α με λίστες κατόπιν διαταγών στις οποίες εκφράζουν επιθυμία οι υπηρετούντες σε αυτά και αν ζητήθηκε να ακυρώσουν τα ραντεβού είναι γιατί όσοι δήλωσαν ότι θέλουν να Εμβολιαστούν άνοιξε η πλατφόρμα με σκοπό να ενημερωθεί το σύστημα όταν κάνουν την πρώτη δόση, αλλά έσπευσαν από μονα τους στελέχη να κλείσουν και ραντεβού ηλεκτρονικά, με συνέπεια να δημιουργηθούν δυσχέρειες, γιαυτο ζήτησαν να ακυρώσουν τα ραντεβού τους για να μην είναι δύο φορές γράμμενοι και με τον τρόπο αυτό έχουμε αρχίσει να Εμβολιαζομαστε σύντομοτερα

Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Από την πολλή ευαισθησία ο κύριος σπιρτζης δεν κατάλαβε καν τι διάβασε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σας πονάει που γίνεται αντιπολίτευση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μιλάνε και αυτοί που με τον τοσκα έκλεισαν τα μισά τμήματα και με το μισθολόγιο του ανω υπουργού ακόμα οι χαμηλοί χάνουμε λεφτα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοιτά ενδιαφέρον !!!!'ν να είσαι καλά κ με έκανες κ γέλασα
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Εγώ πάντως σε 5 μέρες κάνω τη δεύτερη δόση. Τώρα που είδε ο κ. Σπιρτζης ότι ακυρωσαμε ραντεβού που δεν έχουμε καν προγραμματίσει? Ότι να ' ναι