Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα εξαπτέρυγα του κ. Οικονόμου ξαναχτύπησαν - Λάθη και ομολογίες


Πριν από λίγες μόνο ημέρες, το συγκεκριμένο σάιτ lawandorder.gr φιλοτέχνησε, σε βαθμό αγιογραφίας το προφίλ του κ. Οικονόμου. Δικαίωμα κάθε δημοσιογράφου είναι να λιβανίζει το πρόσωπο με το οποίο δημιουργεί "εξαρτησιογόνες" σχέσεις και ειδικά όταν αυτό βρίσκεται στο ζενίθ της δύναμης του. 
 
Αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε τη ζέση, ειδικά όταν η αναγνωσιμότητα δεν συμβαδίζει με τη νομή κρατικής διαφήμισης. Δεν ξέρουμε καν εάν το σχετικό σάιτ, βρίσκεται δηλωμένο στην αρμόδια υπηρεσία της γ.γ. Ενημέρωσης κι επικοινωνίας, όπως οφείλει να εξετάζει μία δημόσια αρχή πριν από την επιλογή της. Εμείς, δεν έχουμε, ούτε διεκδικήσαμε κρατική διαφήμιση.
 
Το ... περίεργο είναι (sic) πως το κείμενο από την αρχή μέχρι τέλους, είναι πλήρως εναρμονισμένο με τη δομή και την επιχειρηματολογία του εξώδικου του κ. Οικονόμου. Μάλιστα δε, παρατηρήσαμε ότι σε κάποια σημεία, ο εν γένει στρουκτουραλισμός, απέχει πολύ από τη συγγραγική δεινότητα του ... "άγνωστου" συντάκτη, καθώς φυσικά και του κ. Οικονόμου. Η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να διακρίνουμε ορισμένα δομικά της γραφής χαρακτηριστικά στοιχεία.

Η διαφορά μας, έγκειται στο γεγονός ότι εμείς αρεσκόμαστε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, όπως τουλάχιστον τα κατανούμε και τα εκλαμβάνουμε. Ο .... "άγνωστος" συντάκτης όμως και πρώτος φορέας της σύλληψης των δύο αξιωματικών για την εξωυπηρεσιακή χρήση υπηρεσιακών οχημάτων της γενικής επισήμων, πάνω στην σπουδή της σύνταξης με τον κ. Οικονόμου, του απέδωσε "ηπειρώτικο πείσμα και επιμονή όταν αισθάνεται ότι τον αδικούν ή τον θίγουν προσωπικά", στην ενότητα για τις συνδικαλιστικές αποστρατείες.

Μα, ο κ. Οικονόμου δεν ήταν αυτός που μας έλεγε ότι δεν είχε καμία ανάμιξη στις κρίσεις και ειδικά στην αποστρατεία του κ. Κατσιαμάκα. Πώς έγινε ο επισπεύδων ξαφνικά; Βλέπετε κάποιες φορές οι αγιογράφοι γνωρίζουν καλύτερα του Αγίου και μάλιστα, συνυπέβαλε στην αναφορά κι εκείνη του κ. Βράτζα. Γιατί όχι και του κ. Κρίκου θα λέγαμε εμείς, τον οποίο ο κ. Οικονόμου διαβεβαίωνε ότι θα παραμείνει. Αν δεν είχε τη δύναμη γιατί του το έλεγε και αφού είχε τη δύναμη γιατί τον έκοψε; Είναι η πιο σαφής και ρητή απάντηση του- λάθος ομολογία σε αυτό που ορίσαμε ως τυχοδιωκτισμό και δη ακραίας μορφής. Οσο σ' έχει ανάγκη καλέ μας συνάδελφε. Μετά λεμονόκουπα.
 
Δεν μορούμε παρά να μην σχολιάσουμε την αναφορά του κ. συντάκτη -όχι τυχαία- στο όνομα του κ. Τσουβάλα. Δεν είναι σημερινή η άποψη μας για τον πρώην αρχηγό και νυν γ.γ. Οσο χρονικό διάστημα ο κ. Οικονόμου επενδύει στην ίντριγκα και στο παρασκήνιο, οι κ.κ. Τσουβάλας και Ντζιοβάρας, ακόμη και όταν τους σαμποτάριζαν, εξόπλισαν την αστυνομία με υλικοτεχνικό και υγειονομικό εξοπλισμό που η αστυνομία είχε να δει από το 2004.

Τα δύο μεγέθη είναι μη συγκρίσιμα. Ο κ. Τσουβάλας κράτησε όρθια την αστυνομία μέσα σε καιρούς χαλεπούς και δύσκολους. Ο κ. Οικονόμου απλώς προήδρευε. Σ' ένα θα συμφωνήσουμε με τον αγαπητό μας συντάκτη. Είναι τέτοιο το ήθος και η αξία του κ. Τσουβάλα, που δεν συμβαδίζει με τις επικρατούσες αντιστοιχίες.
 
 
του Γιώργου Καραιβάζ
 
 




Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και άνοιγε θέσεις για τα Γιάννενα - εσωτερικον-
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
για να καταλάβω τωρα... τις μετράνε ο Οικονόμου με τον Τσουβαλα, ο ενας με τον τεζαρη και ο αλλος με τον καραιβαζ?.... πάντως έτσι δεν μένει όρθια η αστυνομία. επίσης ο γ.γ γιατί να θέλει να την μετρήσει με τον υφυπουργό? .... και μεταξυ μας.. απο εκεί που ανέσυραν τον κ. Τσ... λίγη ευγνωμοσύνη και ταπεινοτητα δεν θα έβλαπτε....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως διαπίστωσα ότι οποίο σχόλιο θελεις το ανεβάζεις τα υπόλοιπα τα θάβεις κόπηκε το νταλαβερακι σου με τον κατςιαμακα η καλυτερα το χαρτζηλικακι σου η μήπως ήθελες μαζι με τον φίλο σου τον τσουβαλα να κάνετε κρίσεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν μας είπες με το κύκλωμα διαφθοράς καθάρισες γιατί θυμάμαι ότι Ήσουνα μεσα στην δικογραφία
Πες μας γιατί Ήσουνα μεσα να μάθουμε ποσο καθαρός εισαι εσυ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν μας είπες με το κύκλωμα διαφθοράς καθάρισες γιατί θυμάμαι ότι Ήσουνα μεσα στην δικογραφία
Πες μας γιατί Ήσουνα μεσα να μάθουμε ποσο καθαρός εισαι εσυ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ότι φτάσαμε στο σημείο να κάνει κουμάντο ο Λευτερακης που δεν δούλεψε ποτέ και έκανε μόνο δημόσιες σχέσεις (γλύψιμο) είναι κατάντια. Και από σπουδές μόνο το απολυτήριο Γυμνασίου!!!
Υ.Γ: Να δεις που θα "φάει" τον Μιχάλη!!!