Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεν κατασχέθηκε ούτε το κινητό του Λιγνάδη! Περίεργο ή ... φυσιολογικό;


Χθες γράφαμε όλες τις πληροφορίες για τη μη κανονικότητα στην υπόθεση σύλληψης (;) του Δημήτρη Λιγνάδη, περιγράφοντας πως με βάση το ένταλμα της ανακρίτριας, απαγορεύτηκε επί της ουσίας η κατ' οίκον έρευνα, με φυσική συνέπεια την αποτροπή της πιθανότητα μιας κατάσχεσης -κυρίως ηλεκτρονικού υλικού- που πιθανώς θα περιείχε αποδεικτικά στοιχεία. Και όπως ερμηνεύεται, η σπουδή δεν ήταν για τον αποκλεισμό ανακάλυψης ενοχοποιητικού στοιχείου για τον ίδιο, καθώς για το πολιτικό- δικαστικό σύστημα είναι πλέον καμένο χαρτί, αλλά για κάποιον άλλο ή άλλους περισπούδαστο και αναγνώρισιμο από τους χώρους των αναγνωρίσιμων, πολιτικά, κοινωνικά, καλλιτεχνικά.
 
Τα οξύμωρα στη διαδικασία της σύλληψης, όπου πήγαν περίπατο οι παγιωμένες ορθολογιστικές διαδικασίες ωστόσο, δεν τελείωσαν εκεί. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές ενημέρωσης, όχι μόνο δεν διατάχθηκε η κατ οικον έρευνα, δεν κατασχεθηκε καν το κινητο που ειχε μαζι του κατα την συλληψη.
 
Πρόκειται για αυτονόητη ενέργεια και γινεται σε όλες περιπτωσεις τετοιων κατηγοριών για αποστολη στην ΔΕΕ και ανευρεση τυχον επιβαρυντικων στοιχειων σε μηνυματα ή βιντεο ακομα και διεγραμενων. Το κινητό απλα φυλασσεται στο Αναζητησεων για να του αποδοθεί σε αυτον ή σε καποιον δικο του αν τον εξουσιοδοτησει να το παραλαβει εκ μέρους του.
 
Είπατε κάτι;
 
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια