Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμμετοχή του Προέδρου της Ένωσης ΒΑ Αττικής σε Διαδικτυακή Συζήτηση


Ανακοίνωση της Ένωσης Βορειοανατολικής Αττικής: Tη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 20:30, πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση, για τη δράση αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία με τίτλο: «Η Ελληνική Αστυνομία στην πρώτη γραμμή: Ασφάλεια στον καιρό της κρίσης», στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής κ. ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κων/νος.

            Η εν λόγω διαδικτυακή συζήτηση διοργανώθηκε από τον  Βουλευτή Β1΄ Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας – Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων κ. ΚΑΙΡΙΔΗ Δημήτριο, στην οποία προσκεκλημένος ήταν και ο  δημοσιογράφος κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος.

            Ο πρόεδρος της Ένωσης ανέδειξε προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι αστυνομικοί που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Βορειοανατολικής  Αττικής, όσο και του εν γένει αστυνομικού προσωπικού, με μείζονα θέματα άμεσης προτεραιότητας τα εξής:

Την ένταξη της αστυνομίας στα επικίνδυνα & ανθυγιεινά επαγγέλματα

Να προχωρήσει η άμεσα η διαδικασία για το νέο βαθμολόγιο του αστυνομικού προσωπικού, όπως έχει ανακοινώσει και ο αρμόδιος υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης (επιδόματος) σε όλους τους αστυνομικούς, διότι είναι από τις λίγες εργασιακές ομάδες, οι οποίες είναι στην πρώτη γραμμή για την πρόληψη της διασποράς του ίου COVID-19.

Την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού για τη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων.

Την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών της ΕΛ.ΑΣ.

Την περαιτέρω υλικοτεχνική ενίσχυση του προσωπικού και των μέσων της ΕΛ.ΑΣ,

Ο κ.ΚΑΙΡΙΔΗΣ αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες μας για τα ζητήματα που αναδείξαμε, εξέφρασε την επιθυμία για διαρκή ενημέρωση, ούτως ώστε να γίνεται κοινωνός των προτάσεων που εκφράστηκαν δια του προέδρου της Ένωσής μας και έχουν σαν σκοπό την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, αλλά και την έμπρακτη αναγνώριση του έργου του Έλληνα αστυνομικού.

 

 

            Τη συζήτηση παρακολούθησαν συνολικά 3918 θεατές από το Facebook και το Youtube.

 Εδώ ολόκληρη η συζήτηση: ΕΔΩ

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια