Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αξιωματικοί Αττικής για Βαθμολόγιο: Για ποιο λόγο σπέρνουν τη διχόνοια μεταξύ των αστυνομικών;


Διαβάστε την ανακοίνωση των Αξιωματικών Αττικής: Όταν τελείωσαν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις,  ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής   με ανακοίνωση μας τις χαρακτηρίσαμε «παρουσιολόγιο Αξιωματικών» και επισημάναμε τη δύσκολη θέση που έχουν  περιέλθει οι Αξιωματικοί της Σ.Α.Ε.Α.. Συγκεκριμένα τονίσαμε ότι υπάρχουν αρκετές σειρές της Σ.Α.Ε.Α που θα έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα ασφαλιστικά χρόνια χωρίς καν να έχουν προαχθεί στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

        Καίτοι είχαμε καταθέσει προτάσσεις για το βαθμολόγιο όλων των αστυνομικών ουδείς μας κάλεσε να τις συζητήσουμε.

        Με τη σειρά της η Ομοσπονδία μας  (Π.Ο.ΑΞΙ.Α)  είχε ζητήσει από την πολιτική και φυσική ηγεσία να ενημερωθεί για το νέο βαθμολόγιο και να παραθέσει τις προτάσεις και τα επιχειρήματα της.

          «Άκρα του τάφου σιωπή» από τα επίσημα χείλη,  παρά μόνο επιλεκτικές  διαρροές για το επικείμενο βαθμολόγιο.

         Η απαξιωτική συμπεριφορά συνεχίστηκε και επιβεβαιώθηκε με την ανάρτηση μέρους του Σ.Ν για το βαθμολόγιο στο διαδίκτυο από δημοσιογράφους του αστυνομικού ρεπορτάζ.

        Διαβάζοντας αυτό  το Σ.Ν. ο  αξιωματικός της  Σ.Α.Ε.Α  αισθάνεται ντροπή και αγανάκτηση. Αναλογίζεται για ποιο λόγο επέλεξε να εισαχθεί στη Σχολή Αξιωματικών με τις όποιες  προσωπικές, οικογενειακές και οικονομικές θυσίες  κατέβαλε και δεν επέλεξε διαφορετικό πιο ανώδυνο  δρόμο για τη βαθμολογική του εξέλιξη , αφού  θα είναι σχεδόν η ίδια με τους Αξιωματικούς του Τ.Ε.Μ.Α ;

        Αναρωτιόμαστε ποιοι σχεδίασαν και για ποιο λόγο αυτό το βαθμολόγιο;

        Για ποιο λόγο σπέρνουν τη διχόνοια μεταξύ των αστυνομικών;

        Για ποιο λόγο θα πρέπει να υπάρχει συνεχής διατάραξη στην επετηρίδα.

        Για ποιο λόγο θα πρέπει να προσφεύγουμε στα διοικητικά δικαστήρια   για θέματα ξεκάθαρα και αυτονόητα που η ηγεσία μας  έπρεπε να έχει επιλύσει;

         Ως η μεγαλύτερη Ένωση Αξιωματικών δηλώνουμε ότι θα αντιδράσουμε με όλες τις δυνάμεις μας προκειμένου να υπάρξει ένα δίκαιο και αξιοκρατικό βαθμολόγιο.   

         Ζητάμε από την ηγεσία μας να συζητήσει με την Ομοσπονδία μας  και να μην αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς.

         Καλούμε τα μέλη μας να είναι σε επαγρύπνηση και να αγωνιστούμε από κοινού με την Ομοσπονδία για την τελική δικαίωση μας.

        Ο αγώνας τώρα ξεκίνησε .

 

 

                                        Για το Δ.Σ

 

      Ο Πρόεδρος                       Ο Γ.Γραμματέας

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ        Ευαγγελος ΜαΝΤΖΙΩΡΟΣ

 

 

      

         









Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Καλά δεν ξέρετε τι περιέχει το Σ.Ν.... ή στρουθοκάμηλιζετε??? Εδώ έχει βουηξει ο τόπος, το βγάζουν στα ΜΜΕ και Μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι εσείς ακόμη αγνοείται ότι όλοι θα γίνουνε Αξιωματικοί με οργανική Αξιωματικού???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να δω τι θα πούνε οι λαλίστατοι των ΤΕΜΑ τώρα... Όλα εδώ πληρώνονται... Λουστείτε τα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ πρόεδρε θα πρέπει να παρατεθείτε διότι δεν εκφράζεται πλέον τους Αξιωματικούς. Να πάμε σε εκλογές για νέο προεδρείο που να μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει προοπτική στους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Ερώτημα: 1.Μιλάτε για διχόνοια ποιοι, εσείς ο οποίοι αγωνισθήκατε με όλες τις δυνάμεις να καταργήσετε το νόμο που προήγαγε τους Αξιωματικούς οι οποίοι διέθεταν ειδικές γνώσεις δηλ. ήταν κάτοχοι πτυχίων ΑΕΙ. Τότε λέγατε ότι ήταν φωτογραφική διάταξη τώρα τι είναι δεν είναι φωτογραφική; Ο Αξιωματικός είναι ένας και όλοι τους θα πρέπει να αξιολογούνται για την προσφορά τους στην κοινωνία και στον περιορισμό της εγκληματικότητας. Όταν σας καλέσανε να υποβάλλεται τις θέσεις σας για το βαθμολόγιο ποια ήταν η θέση σας; Καμία. Πάμε σε εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ που να εκφράζει τους νέους Αξιωματικούς που προέρχονται εξ Ανθυπαστυνόμων που έχουν δώσει εξετάσεις για την σχολή Αστυφυλάκων, για την Αρχιφυλάκων και για την Ανθυπαστυνόμων. Ο αγώνας τώρα αρχίζει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δεν το χωνευετε με τιποτε οτι ενας βητας καταφερνει οπως ολα δειχνουν να προωθησει ενα βαθμολογιο που εκτος των αλλων και οι αξιωματικοι κερδιζουν πραγμα που εσεις δεν καταφερατε με αποτελεσμα αρκετοι της ΣΑΕΑ να συμπορευονται με τους ΤΕΜΑ εναντια στους αξιωματικους του νομου και ακομη περισοτεροι με μροσταρη την ενωση Αττικης της ΣΑΕΑ εναντια στους ΤΕΜΑ αλλα και μελοι της ενωσης Αττικης κατα του Δ/Σ της τελευταιας ειστε για γελια μια και θυμιζετε την ταινια με τον αξεχαστο βεγγο και το χαρτι στην τουρτα του ζαχαροπλαστειου και αυτα που επακολουθησαν και τελος κατι επι της ουσιας εσεις της ΣΑΕΑ και του ΤΕΜΑ που εισαστε καταρτισμενοι που ακριβως υπαρχει αντισυνταγματικοτητα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραγκιοζιλίκια πρώτου βαθμού. Εάν αυτό είναι συνδικαλισμός κ συνδικαλιστές τότε μια χαρά .συνεχίστε !!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι Ενώσεις ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ ενήργησαν για άλλη μια φορά καθαρά συντεχνιακά και ψηφοθηρικά. Αδυνατώντας να πιέσουν για ένα δίκαιο ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, για το Επικίνδυνο κλπ. πρότειναν ένα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ με διαμοιρασμό βαθμών σαν καθρεφτάκια σε ιθαγενείς. Αστυφύλακες να γίνονται Υπαστυνόμοι, Αρχιφύλακες Αστυνόμοι κλπ. Ειδικά η ΠΟΑΞΙΑ για την ψήφο των πολλών Ανθυπαστυνόμων τα έσωσε όλα! Χωρίς ντροπή πλέον μιλάτε για διχόνοια. Είστε η αιτία που αξιωματικοί ΣΑΕΑ θα δέχονται για πολλά χρόνια διαταγές από Ανθυπαστυνόμους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ειδατε το σχολιο κυριοι της ΠΟΑΞΙΑ;
Πηρατε στους κολπους σας τους ανθυπες και τους υπαστυνομους του βουνου και τωρα ολοι αυτοι θα σας καταπιουν...

Στη ΠΟΑΞΙΑ μονο ΣΑΕΑ και ΤΕΜΑ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όντως ήταν φωτογραφική διάταξη που χάριζε 3 βαθμούς στους κατόχους δεύτερου πτυχίου. Αυτά δεν υπάρχουν πουθενά. Τώρα για το βαθμολόγιο ας κοιτάξουν να υπάρχει ομαλή εξέλιξη όλων των κατηγοριών ΣΑΕΑ, ΤΕΜΑ, Ανθυπαστυνόμοι κτλ, χωρίς να προκύψει μελλοντική διατάραξη της επετηρίδας, γιατί αν μέχρι πρότινος κατώτεροι πάρουν βαθμούς, δίχως να υπάρχει ανάλογη εξέλιξη ανωτέρων τους θα αρχίσουν οι προσφυγές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τωρα είναι αργά, θα χάσετε και τις καρέκλες τα επόμενα χρόνια γιατί θα είναι η πλειοψηφία, ανίκανοι συνδικαλιστές που δεν μπορείτε να δείτε πέρα από την μύτη σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε νομίζω ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι η ΣΑΕΑ δεν υποστηρίζει ούτε το ΤΕΜΑ.
Διάβασε μια-δυο ειδήσεις παρακάτω κ θα καταλάβεις ...
Ο καθένας επιδιώκει δικούς του σκοπούς , εφόσον η εξέλιξη των ΤΕΜΑ ανακατεύεται στα πόδια της ΣΑΕΑ θα ποδοπατηθει και αυτή !!!
Μαρεσει που νομίζετε ότι έχουν το ΤΕΜΑ σε υπόληψη ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Υπαστυνόμοι του βουνού"...δεν σταματάτε να βγάζετε τα κόμπλεξ σας.Κάνε λίγο την αυτοκριτική σου μεγάλε και τρανέ αξιωματικέ.Έχεις την κύρια ευθύνη για το χάλι που επικρατεί γενικότερα.Αλλά το μόνο που σε νοιάζει είναι τα αστεράκι και η βόλεψή σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκτός τόπου κ χρόνου το σχόλιο . Αναφέρω ότι η ΣΑΕΑ δεν έχει σε υπόληψη το ΤΕΜΑ κ μάλιστα με τρανταχτό επιχείρημα το δελτίο τύπου που εξέδωσε μόλις χτες κ εσύ αναφέρεις ότι για υπαστυνόμους του βουνού ..
Καμία συνεννόηση !!! Κατάλαβε, όσο μπορείς, ότι αν το ΤΕΜΑ μπερδευτεί στα πόδια της ΣΑΕΑ θα βρεθουν αμτιμετωποι σε κάθε προσπάθεια ανέλιξης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτοί που φωνάζουν περισσότερο κάνουν μπαμ ότι είναι τεματζηδες.το μόνο σίγουρα δίκαιο είναι η κατάργηση του τεμα