Κυρίτσης : «Συμμορία» οι αστυνομικοί της Ομάδας Δράση


Σε μια νέα αθλιότητα προέβη ο δημοσιογράφος της Αυγής και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, αυτή τη φορά κατά των ανδρών και γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με ανάρτησή του στο twitter, επειδή δεν του άρεσε ένα λατινικό ρητό που είχε στη στολή του ένας αστυνομικός, ο Κυρίτσης ειρωνεύτηκε συνολικά τη μηχανοκίνητη Ομάδα Δράση (πρώην Δέλτα) της ΕΛ.ΑΣ., υποσχέθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους καταργήσει όταν επανέλθει στην εξουσία και τους χαρακτήρισε ως «συμμορία με τα παπιά».

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Κυρίτση:


15 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Για ποιά συμμορία μιλάει;Θυμήθηκε ο κύριος αν κανείς έχει σκοτωθεί από μολότοφ;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή οι αστυνομικοί της δράσης είναι συμμορία ε???? Σα δε ντρέπεσαι. Δε φταις εσύ αλλά αυτοί που σε ψήφισαν αναρχικέ της κακιάς ώρας. Μου αρέσει που γράφεις (όταν θα ξαναγίνουμε κυβέρνηση). Έχεις και τέτοιες ελπίδες. Ο λαός σας πήρε χαμπάρι. Εσύ ειδικά ούτε απέξω από τη Βουλή δεν ξαναπερνας.

Unknown είπε...

Ο υπάνθρωπος αυτός είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτος.....και να τον φτύσω, λυπάμαι και το σάλιο που θα ξοδέψω, το οποίο εχει μεγαλύτερη αξία από αυτόν.....

Ανώνυμος είπε...

Όταν.....

Tigrhs1979 είπε...

Δήλωσε ο υπερασπιστής των αδυνατων που ούτε ξέρει που πέφτει ο Έβρος. Απλά του ενόχλησανε το αναρχικό ακροατήριο του

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι και πολλά αυτά που μπορεί να αντιτάξει κανείς στην τοποθέτηση του Κυρίτση.Ο καθένας φοράει ό,τι θέλει και κοτσάρει στη στολή ό,τι του κατέβει και ουδείς ασχολείται με την εικόνα των ενστόλων.Το μόνο που δεν βλέπει κανείς επάνω τους είναι το μητρώο και το πρόσωπο τους.Προφανώς λειτουργούν πιο εύκολα εκτός των νόμιμων ορίων όταν δεν αναγνωρίζονται.Δυστυχώς το ίδιο παρατηρείται και στις ομάδες της ΔΙΑΣ αλλά και στην Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών στις φυλακές.Θυμίζουν παραστρατιωτικές ομάδες σε κεντροαμερικάνικη μπανανία.Ας αφήσουν τα παχιά λόγια οι υπουργοί και ας διορθώσουν τίποτα αντί να φτιάχνουν τον δικό τους προσωπικό στρατό.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μία από τις απειροελάχιστες φορές (ίσως και η μόνη), που συμφωνώ με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς, στο συγκεκριμένο θέμα, μίλησε απολύτως σωστά. Είμαι αστυνομικός, και η ιδεολογία μου είναι κάθετα αντίθετη με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός μας κυβερνούσε. Καλα να πάθουμε τι να περιμένεις απο τους κατσαπλιάδες

Ανώνυμος είπε...

Και όμως αυτά τα καρναβάλια και οι τρυπιοι κυβερνούσαν

ALIEN-3- είπε...

Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα και να μην υπάρχει νομική απάντηση ούτε από τα σωματεία;

Ανώνυμος είπε...

Ναι συμφωνώ... Όταν ξανάρθετε στην κυβέρνηση, καταργήστε τα παπιά, δώστε τους άλογα, προβιές να μην κρυώνουν και κονσερβοκούτια αντί για όπλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα τι κόμμα είναι μόνο που τον βλέπεις ξερνάς...

Ανώνυμος είπε...

Βρωμιάρη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά Κυριτση..Περίμενε εσύ να ξαναγίνει ς κυβέρνηση..Απλά θα περιμένεις καμία 200ρια χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ασχολείται με το πρώην βουλευτάκι;