Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνδικαλιστικό σκάνδαλο στην ΕΛΑΣ - Λούφα και ... απαλλαγή


Υπάρχουν συνδικαλιστές που ενίοτε, αναλόγως της συγκυρίας, ξεσπαθώνουν σε τηλεπαράθυρα και ιστοσελίδες, διακατεχόμενοι από ιερή οργή ως δήθεν υπέρμαχοι των συμφερόντων και του δικαίου των αστυνομικών που εκπροσωπούν. Έτσι πρέπει κι έτσι γίνεται.
 
Πως μπορεί να γίνεται όμως και κάτω από ποια εκδοχή της υπόστασης της ηθικής δικαιούνται να το κάνουν, όταν αποδεικνύονται και υποδεικνύονται ως υπέρμαχοι των καλών και συμφερόντων πρώτα και κύρια του εαυτού τους, σε βάρος των συμφερόντων και του εργασιακού βάρους που καλούνται να σηκώσουν οι συνάδελφοι τους;Ψάχνουμε τώρα θα μας πείτε να βρούμε ερμηνευτικούς ορισμούς πτυχών της ηθικής. Δίκιο θα έχετε.

Στο προκείμενο τώρα. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες όσο και απόλυτα διασταυρωμένες πηγές και μάλιστα από τρεις διαφορετικές μεταξύ τους, μας προέκτψαν τα εξής.

Πρόεδρος σωματείου με οργανική θέση σε υπηρεσία του αρχηγείου και λίγο καιρό μετά την υπουργική απόφαση Γεροβασίλη για την περικοπή των συνδικαλιστικών αδειών, βρέθηκε με ... διάθεση στη γραμματεία του σωματείου στο οποίο επαναλαμβάνουμε είναι πρόεδρος, όπου φυσικά κι αφενός εκτελεί τα υπηρεσιακά καθήκοντα του, λαμβάνει δε κανονικά τα πενθήμερα.
 
Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε τότε, διατηρείται και συντηρείται κανονικά μέχρι και σήμερα και αύριο κοκ....
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ 
 
 
 
    








Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειμαι Ε.Φ. και υπηρετω στην ΔΙ.ΑΣ. Δεν θελω να πιστεύω οτι εγω ξυπνάω τα αξημερωτα ανεβαινω σε δυο ροδες δεν ξέρω αν θα γυρισω σωος σπιτι μου και αυτος ο κυριος που μας εκπροσωπεί υποτίθεται δεν παει μια ωρα για δουλεια..οποια κ αν ειναι αυτη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λ Α Μ Ο Γ Ι Α.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λ Α Μ Ο Γ Ι Α.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και λίγα λες...
Και δεν είναι ο μονος...
Ο χρήστης Νίκος είπε…
Μακριά από αυτά τα άτομα. Ο διεφθαρμένος συνδικαλισμός στην Ελλάδα κατέστρεψε τα πάντα. Ο μόνος λόγος που υπάρχουν είναι γιατί τους συντηρεί το σύστημα ώστε να κρατάνε τα πρόβατα μαντρωμένα πιστεύοντας ότι παλεύουν για τα δικαιώματα τους, ενώ στην ουσία εξυπηρετούν τα συμφέροντα του συστήματος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρες μου έναν συνδικαλιστή που να υπηρετεί σε ΑΤ. Όσο γι αυτόν που φωτογραφίζεις είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ο πιο καλλιεργημενος και ευστροφος συνδικαλιστής με ανωρμτερη παιδεία και μόρφωση και στον λόγο του... Πολιτικός. Κλασεις ανώτερος από τους υπόλοιπους αντιπάλους που δεν μπορούν να αρθρωσουν μια πρόταση. Γι αυτό και στοχευεται. Καληνύχτα σας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε καλά έκανε ο άνθρωπος. Μην γίνει κανα λάθος και τον βάλουν σκοπιά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε συνάδελφε πίστεψε το... Όσο σκληρό κ παράλογο είναι. Κοίτα μόνο πρόσεχε τον εαυτό σου γιατί κανείς δεν νοιάζεται αν καβαλας 2 ρόδες και κινδυνεύεις καθημερινά. Στην ικανότητα και την λεβεντιά σου ποντάρουν όλοι όσοι είναι κρυμμένοι σε υπηρεσίες λούφα για να συνεχίσουν να πληρώνονται τζάμπα. Επίσης όλοι οι παρασημοφορημενοι διοικητές που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Έρευνα υψηλού κινδύνου για τη ζωή κ έχουν κ το θράσος να παίρνουν τα εύσημα κ βαθμούς πάνω σε επιτυχίες "κατωτέρων".Οσο για τους συνδικαλιστές... Δυστυχώς τους διαψεύδει η χρονια κατάσταση αλυτων προβλημάτων που ταλανιζουντην Ελ. ας κι αν λίγοι είναι σωστοι οι πιο πολλοί στοχευαν και συνεχίζουν στο προσωπικό τους οφελος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τι σημαινει αυτο; Επειδη ειναι μορφωμενος και ξερει να αρθρωνει λογο απαλλασσεται απο την υποχρεωση της εργασιας; Τι αλλο θα ακουσουμε Θεε μου! Υπαρχουν αστυνομικοι με πτυχια και μεταπτυχιακα που δουλευουν στις πιο επικινδυνες περιοχες της αττικης. Αν ειναι ετσι να τους διαθεσουμε σπιτι τους επειδη εχουν πτυχια και ξερουν να συντασσουν σωστα μια προταση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα νυχτερινά και τα πενθήμερα τα γράφουν όλα χωρίς προφανώς να τα δουλέψουν και οι συνοδείες στα επίσημα δεν είδα όμως να φωνάζει κανένας.Υποκρισία στο φουλ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"είναι ο πιο καλλιεργημένος και εύστροφος συνδικαλιστής με ανώτερη παιδεία και μόρφωση και στον λόγο του... Πολιτικός"...
Και ήρθε η ώρα να πω ότι καλά μας κάνουν και δεν μας υπολογίζουν καθόλου. Κάθισε εσύ αστυφυλακάκο να ξενυχτάς, να κινδυνεύεις, να βλέπεις το ρεπό με το τηλεσκόπιο κλπ κλπ και άσε τον καλλιεργημένο να κάνει το παιχνιδάκι του.