Επίθεση ΠΟΑΣΥ στη Ραχήλ Μακρή: Βούτα τη γλώσσα στο μυαλό εφόσον υπάρχει το δεύτερο


Παραθέτουμε την ανακοίνωση τής ΠΟΑΣΥ: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων καταδικάζει τις δηλώσεις της πρώην Βουλευτού κα. Ραχήλ Μακρή για συμβάν που έλαβε χώρα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και επισημαίνει για πολλοστή φορά ότι κανένα δημόσιο πρόσωπο δεν δικαιούται να εκτοξεύει ελαφρά τη καρδία ύβρεις και απειλές εναντίον των αστυνομικών χάριν εντυπωσιασμού και μάλιστα με βάση δήθεν τεκμηριωμένα στοιχεία.

Μας προξενεί κατάπληξη το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ακραίες εκφράσεις προσβάλλοντας και αμφισβητώντας τη δημοκρατικότητα των Ελλήνων αστυνομικών για να εξυπηρετήσει πολιτικούς και προσωπικούς ενδεχομένως στόχους. Η ελληνική αστυνομία και το αστυνομικό προσωπικό πιστοποιούν καθημερινά τη δημοκρατικότητά τους με τον διαρκή επίπονο και επικίνδυνο αγώνα τους για την υπεράσπιση της δημοκρατίας τη διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης και την πάταξη της ανομίας από όπου κι αν προέρχεται. Λυπούμαστε ειλικρινά για όσα καταλογίζει τώρα στην Ελληνική Αστυνομία γιατί η πρώην βουλευτής κατά τη διάρκεια της βουλευτικής της ασυλίας υπηρετώντας τον κοινοβουλευτισμό είχε τότε επιδείξει μία άλλη στάση αναγνωρισμένη από το συνδικαλιστικό μας κίνημα.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 
2 σχόλια :

Τι λες τωρα! είπε...

Μια βαρβατη αγωγή από τους συναδέλφους χρειάζεται η κ. Ραχήλ Μακρή να αρχίσει ξανά το τραγούδι (J the 2 of us)

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι δεν χρειαζετε να ασχολείστε με την Μακρη αξία της δίνετε άλλωστε ο κόσμος της έδειξε την πόρτα. Αλλά σωστά της το λέτε : πρέπει να υπάρχει μυαλό αλλιως αστα