«Ενδοοικογενειακή» κόντρα η φωτογραφία στην Άμεση Δράση – Δεν είναι τυχαία η ημέρα της δημοσίευσης


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού, που μας απέστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Τις τελευταίες ώρες διακινείται μία φωτογραφία, από χώρο που υποτίθεται ότι ανήκει στη γραμματεία της Άμεσης Δράσης, και σε αυτή απεικονίζονται κάποιοι με ΠΟΛΙΤΙΚΑ σε ένα «κορωνοπάρτι» όπως το αποκαλείτε εσείς οι δημοσιογράφοι. Ορίστε λοιπόν ο αντίλογος: Οι εικονιζόμενοι πράγματι υπηρετούν στην Άμεση Δράση, τρεις από αυτούς γιόρταζαν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και λίγες ημέρες μετά τις γιορτές κέρασαν ο ένας τον άλλον. Πού; Στον χώρο που έχει οριστεί για την ανάπαυλα των εργαζομένων, εκεί όπου τρώνε έτσι κι αλλιώς, καθώς η λέσχη στο ΑΜΑ είναι κλειστή λόγω covid. Στον χώρο που λειτουργεί σαν αποδυτήρια και αλλάζουν οι αστυνομικοί κατά την έναρξη και τη λήξη της βάρδιας.

Είναι κορωνοπάρτι αυτό; Ή κάποιοι θέλουν να χτυπήσουν τους συγκεκριμένους αστυνομικούς; Μήπως παίζεται κάποιο παρασκήνιο; Μήπως στόχος είναι και κάποιος αξιωματικός; Ο διοικητής της υπηρεσίας;

Λέω εγώ. Γιατί η φωτογραφία δεν είναι τωρινή, αλλά τώρα, ελάχιστα 24ωρα πριν από τις κρίσεις, κάποιος επέλεξε να τη διαρρεύσει στους δημοσιογράφους.

Τροφή για σκέψη!
12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τροφή για σκέψη δίνεις σε ανθρώπους που έχουν μυαλο... Εμεις έχουμε;

πρωην αρχ/ξ β είπε...

Δυστυχως ειμαστε "κακο χωριο"...Ο ενας να δωσει τον αλλον...Δεν παμε μπροστα ετσι!

Ανώνυμος είπε...

Ο ενας να "δωσει" τον αλλον..Μια ζωη ετσι..Κακο χωριο ημαστε -Δυστυχως!

Ανώνυμος είπε...

Την ρουφιανια πολυ αγαπησαν..τον ρουφιάνο κανείς..και δυστυχώς για αυτον ειναι κοινο μυστικό πλέον

Ανώνυμος είπε...

Και μετά αυτοί θα βγουν έξω και θα βεβαιωνουν παραβάσεις στους πολίτες που δεν φοράνε μάσκα και δεν κρατάνε αποστάσεις. Ντροπή τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λέτε ο ένας πάνω στον άλλον είμαστε από την πρώτη μέρα...δεν νοιάστηκε κανείς για εμάς και τις οικογένειες μας...τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν τη φωτιά...άντε να γίνουν οι κρίσεις να ησυχάσουμε με αυτούς που έχουμε μπλέξει....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή καλα έκαναν Ε λιγο μυαλό βάλτε το να δουλέψει γιατι θα μας πάρουν με τις πέτρες

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή καλα έκαναν Ε λιγο μυαλό βάλτε το να δουλέψει γιατι θα μας πάρουν με τις πέτρες

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά ξανα συμβαίνει

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν λόγω Β.....ας ,είναι δυνατόν να ανεβαζεις τέτοιες φωτο στο ίντερνετ? Τόσο για τα πανηγύρια είστε?

Unknown είπε...

Το ότι είναι ο ένας κολλητά με τον άλλον αυτό προβληματίζει κανέναν?
Το γεγονός ότι προέβαλαν την φωτογραφία στα social media όπου μπορεί να διαδοθεί πολύ γρήγορα περνώντας ένα κακό μήνυμα αυτές τις μέρες απασχολεί κάποιον?

Ανώνυμος είπε...

Εσεις κύριε/κυρία σταθήκατε στη βεβαίωση των παραβάσεων...και στην τήρηση των αποστάσεων...έχετε κανει αυτοκριτική στον ευατό σας, είστε σε όλα εντάξει και κρίνεται μέσα απο μια φωτογραφία τους υπολοίπους...Καντε την αυτοκριτική σας και επανακάμψτε με νεότερα σχόλια σας!!!!