Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βαρβάρα Σαρδέλη: Με την ψήφο μας εκλέγουμε αιρετό αγωνιστή και όχι πρωτοκολλητή


Διαβάστε το άρθρο

Εκλογές για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων

Πυροσβεστών, Αρχιπυροσβεστών, Πυρονόμων

Βαρβάρα Σαρδέλη: Με την ψήφο μας εκλέγουμε αιρετό αγωνιστή και όχι πρωτοκολλητή

 

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες

Ενόψει της εκλογής αντιπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων Πυροσβεστών, Αρχιπυροσβεστών, Πυρονόμων συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΕΑΚΠ ως εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα.

Επέλεξα την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών γιατί ¨τιμά¨ τον τίτλο της. Η μακρόχρονη ιστορία της στον συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου μας αναδεικνύει την ενωτική και αγωνιστική στάση της.

Πάντα μπροστά στον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων των πυροσβεστών και της πυροπροστασίας της χώρας.

Πάντα δίπλα στον συνάδελφο και τη συναδέλφισσα που αντιμετώπισε οποιοδήποτε υπηρεσιακό και εργασιακό πρόβλημα.

Χάρη στην δράση των μελών της ΕΑΚΠ κερδήθηκε ότι έχει κερδηθεί μέχρι τώρα προς όφελος μας.

Χάρη στον αγώνα της ΕΑΚΠ καταφέραμε εμείς οι γυναίκες πυροσβέστες να δικαιούμαστε τις άδειες και τις διευκολύνσεις που απολαμβάνουν οι υπόλοιπες γυναίκες εργαζόμενες στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα και ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να καταργηθεί και εκείνο το φοβερό και τρομερό η άδεια ανατροφής τέκνου να διακόπτεται κατά την αντιπυρική περίοδο πλην των μητέρων που θηλάζουν!!!.

Η ΕΑΚΠ ξεκίνησε τον αγώνα και συνεχίζει να διεκδικεί την δημιουργία παιδικών σταθμών και κατασκηνώσεων για τα παιδιά μας που λόγω εκτάκτων αναγκών και διαρκούς επιφυλακής τα έχουμε στον «αυτόματο»

Οι αγωνιστές της Ε.Α.Κ.Π. διεκδίκησαν και κατάφεραν να φτιαχτούν, σε υπηρεσίες που δεν διέθεταν, κατάλληλες εγκαταστάσεις όταν πρωτοπροσλήφθηκαν γυναίκες στο Π.Σ.

Υπερασπίστηκαν στην πράξη την ισότητα και διεκδίκησαν να καταργηθούν οι ποσοστώσεις στις προσλήψεις των γυναικών στο Π.Σ.

Η Ε.Α.Κ.Π. συνάδελφοι ήταν είναι και θα είναι η φωνή και η αντίδραση  των πυροσβεστών σε όλες τις μεθοδεύσεις των κυβερνήσεων να κάνουν τον εργασιακό και υπηρεσιακό μας  βίο ακόμα πιο δύσκολο από όσο είναι.

Ποιος άλλος αλήθεια προειδοποίησε, ενημέρωσε,  διαδήλωσε και αγωνίστηκε για να μην εφαρμοστεί ο ν.4662/2020 που μας οδηγεί  στον εργασιακό μεσαίωνα;

Κανείς άλλος!

Οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού συνδικαλισμού χρύσωναν το χάπι και τώρα που έχει αρχίσει το ξεσπίτωμα άλλοι κάνουν πως δεν ακούν και δεν καταλαβαίνουν και άλλοι διατείνονται πως «βοηθούν».

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες

Είναι γνωστό σε όλους το ήθος και η αγωνιστικότητα των εκλεγμένων μελών  της ΕΑΚΠ στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων την τετραετία 2010-2014. Ήταν η μόνη περίοδος  που ακούγονταν και στηρίζονταν τα δίκαια αιτήματα και οι ανάγκες των συναδέλφων για μεταθέσεις και αποσπάσεις που  δικαιούνταν βάσει των σχετικών διατάξεων.

Καταγγέλλονταν  οι αδικίες  και αγωνίζονταν για τον αδικημένο πυροσβέστη χωρίς ανταλλάγματα και «βρώμικα» αλισβερίσια.

Δυστυχώς μας περιμένουν ακόμα πιο δύσκολες μέρες και  δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια .

Η φωνή μας πρέπει να ακουστεί.

Η φωνή μας πρέπει να δυναμώσει.

Ενισχύστε τη φωνή της ΕΑΚΠ με την ψήφο σας. 

Βαρβάρα Σαρδέλη

Υποψήφια για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων Πυροσβεστών, Αρχιπυροσβεστών, Πυρονόμων με την Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών.

 

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να λύσουμε και το pallesthniako και το αγροτικό έξω οι βάσεις έξω το ΝΑΤΟ καί αλλά τέτοια