Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο ανάρμοστος "έρωτας" της καθηγήτριας με τον ανήλικο, οι φωτογραφίες και το ταξίδι στο εξωτερικό


Ακόμα και να ζήσουν ένα διάστημα στο εξωτερικό είχε προτείνει η 35χρονη φιλόλογος στον μόλις 13 ετών μαθητή της, με τον οποίο κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις. Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία, που κατέθεσαν οι γονείς του μαθητή στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα στον ανήλικο εδώ και περίπου έναν χρόνο. Τους τελευταίους τρεις μήνες, όμως, φέρεται όμως να συναντούσε τον μαθητή και σε ξενοδοχείο. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν οι γονείς του είδαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του φωτογραφίες και μηνύματα, που αντάλλασσαν οι δυο τους.

Οι γονείς απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, αλλά χρειάστηκε να κάνουν τρία ραντεβού, προκειμένου να πειστούν ότι πρέπει να καταθέσουν και ότι τα στελέχη της Ασφάλειας θα κάνουν τα πάντα για να μην πιέσουν ψυχολογικά τον μαθητή.

Οι αστυνομικοί του «Ανηλίκων» επέλεξαν να μην ζητήσουν από τον μαθητή να καταθέσουν, αλλά από τα μηνύματα, που διάβασαν, εικάζουν ότι ο νεαρός έχει ερωτευθεί την καθηγήτριά του, ενώ είναι πιθανό και η 35χρονη να νιώθει παρόμοια συναισθήματα.

Στη δικογραφία, που σχηματίστηκε, συμπεριλαμβάνονται οι καταθέσεις των γονέων και το υλικό από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η 35χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου, κάτω των δεκαπέντε ετών, και αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια