Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χιλιάδες Στρατιωτικοί αναμένουν οριστική λύση στο θέμα των ΒΟΕΑ -Στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας η επιστολή της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου


Διαβάστε την ανακοίνωση

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο

 

Θέμα: «Χορήγηση Βοηθήματος Επαγγελματικής Αυτοτέλειας Τέκνων Στελεχών από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού».

 

Κύριε Υπουργέ, Σας καταθέτω την υπ’ αριθμ.: 8/2021/15-02-2021 επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.), σχετικά με τη μη καταβολή του Βοηθήματος Επαγγελματικής Αυτοτέλειας Τέκνων ε.ε. και ε.α. Στελεχών. Στην επιστολή της η Ένωση επισημαίνει ότι εδώ και 4 χρόνια οι δικαιούχοι, του εν λόγω βοηθήματος, έχουν λάβει μόνο τις προκαταβολές και σχετικά με το υπολειπόμενο ποσό στην υπ’ αριθμ: 264/2020 απάντησή σας τον Ιούνιο του 2020 κάνατε αναφορά για τη συγκρότηση επιτροπής με σκοπό τον προσδιορισμό του αριθμού των δικαιούμενων μεριδίων ανά μισθολογικό κλιμάκιο. Όμως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την εξέλιξη του θέματος, με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοί τους να βρίσκονται σε οικονομική στενότητα μετά και τη μείωση που έχουν υποστεί από την εφαρμογή του νέου μισθολογίου. Παρακαλείσθε κύριε Υπουργέ να μεριμνήσετε για το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να καταβληθούν άμεσα τα υπολειπόμενα ποσά στους δικαιούχους και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας. Ο αναφέρων Βουλευτής.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας

 

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή    που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την ανακοίνωσή μας μας  δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.


espeep.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια