Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σίριαλ κρίσεις στην ΕΛΑΣ - Την Παρασκευή η έναρξη με ανέγγιχτους τους μητροπολίτες - Κατάφωρη αδικία προ των πυλών


Κρίσεις ακρισίας ξημερώνουν στην αστυνομία. Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Πέμπτης και όχι η κατάθεση του εκπαιδευτικού ν/σ και της πανεπιστημιακής αστυνομίας είναι το γεγονός που παρασύρει προς τα πίσω κατά τρεις ημέρες την αφετηρία τους.
 
Κι απ' ότι φαίνεται, ενώ θεραπεύεται μία αδικία με τη διατήρηση στην ενέργεια και στη θέση του, του κ. Ντζιοβάρα, του μοναδικού που δεν έχει λάβει το ... χρίσμα του μητροπολίτη, καθώς διατηρούνται κατά τα φαινόμενα και οι 4 αντιστράτηγοι, μία άλλη αδικία βρίσκεται προ των πυλών.
 
Θεωρείται ως εκ των ων ουκ άνευ η αποστρατεία του κ. Γιάννινα, ο οποίος σε όλο το διάστημα της θητείας του αντεπεξήλθε και δη με το παραπάνω στις απαιτήσεις -κάποιες από τις οποίες αντίξοες και δυσχερείς- θυσιάζεται προς χάρη του αθεράπευτου παραλογισμού προώθησης συγγενών και φίλων, δίνοντας έτσι στον άλλοτε πανίσχυρο θεσμό του αττικάρχη διακοσμητικό χαρακτήρα, εξομοιωμένο όπως γράφαμε με απλή θέση αξιωματικού υπηρεσίας.
 
Με τη λύση αυτή, τη διαμονή στις μητροπόλεις δηλαδή των αντιστράτηγων, κάτι που εν προκειμένου δίνει στις κρίσεις τον επιπλέον χαρακτήρα της ... ακρισίας, λύνεται και το ιδιαίτερο ζήτημα της ασφάλειας, καθώς με αυτό και μόνο τον τρόπο μπορούσε ο κ. Τζεφέρης να παραμείνει εκεί.
 
Ο νέος αττικάρχης αναμένεται να επιλεγεί από τις θέσεις 2 έως 4, με τη τελευταία να θεωρείται ως η πλέον ενδεδειγμένη, καταρτισμένη και χαρισματική.
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ 




Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλυτερα να γινονται οι κρισεις καθε τρια χρονια!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πω πω βάσανα που έχει ο κόσμος.Τι λέτε ωρε;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Τι ενδεδειγμένη και χαρισματική ....δε ξέρετε τι λέτε ....ενημερωθείτε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτές οι κρίσεις έχουν φτάσει την αστυνομία στον πάτο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να ναι καλα η Δυτικη Αττικη...
Ο χρήστης P είπε…
Οι θέσεις 2 έως 4 χαρισματικοι σίγουρα για τα υπόλοιπα ερωτηματικά.