Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Τυφώνας" στον Έβρο - του Σπύρου Λεβειδιώτη


Παρακολουθείστε το ρεπορτάζ του Σπύρου Λεβειδιώτη για το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την παρουσίαση τού ΤΥΦΩΝΑ, που περιπολεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου:




Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καθρεφτάκια για ιθαγενείς.
Με μικρή έρευνα θα βρείτε τα αντίστοιχα Τουρκικά με εξοπλισμό επικοινωνίας ραντάρ θερμικές κάμερες τα οποία αναπτυχθήκαν με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ενωση.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Πράγματι, ακούς και βλέπεις για τους τζανταρμα απέναντι κορυφαίο στρατιωτικό εξοπλισμό ( ομοιομορφια στις στολές κ αρβύλες, οπτικά στα τυφέκια των ,κράνη hi cut ) προφανώς χορηγηθεντα κ όχι από τις τσέπες των ( όπως συμβαίνει στην Ελ.Ασ) κ κοιτάς κ τα χαλιά ημών..σα πολιτοφυλακή διαλυμένης αραβικής ή αφρικανικής χώρας. Ας μη μιλήσουμε για εκπαίδευση γιατί εκεί μιλάμε για ιλαροτραγωδια!
Και συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με βαθμολογια κ ποιος θα βάλει αστέρι κ ποιος μπέρτα! Πραγματικά στεναχωριέμαι γ αυτή τη κατάντια αλλά και για τη προσπάθεια που γίνεται να ωραιοποιηθουν καταστάσεις μέσω διαστρέβλωσης της πραγματικότητας. Typhoon λέει.. Προϊόν κατάσχεσης..από το 2015, αμφιβάλω αν υπάρχει υποστήριξη κ αν βγάλει τη παραμικρή βλαβη ή χρειαστεί λάστιχα.. Το πιθανότερο είναι να ακινητοποιηθεί! Την ίδια στιγμή, δε χρειάζεται να τα ξανά λέμε, οι απέναντι..https://en.m.wikipedia.org/wiki/BMC_Kirpi
Πραγματικά μόνο το Θεό πλέον παρακαλάω και σ' αυτόν μόνον ελπίζω να μας βγάλει από αυτή τη μιζέρια.
Δεν αξίζουν τέτοιο χάλι ούτε οι υπηρετούντες ούτε πρωτίστως ο λαός.
Καλή μας τύχη