"Τυφώνας" στον Έβρο - του Σπύρου Λεβειδιώτη


Παρακολουθείστε το ρεπορτάζ του Σπύρου Λεβειδιώτη για το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την παρουσίαση τού ΤΥΦΩΝΑ, που περιπολεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου:2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

καθρεφτάκια για ιθαγενείς.
Με μικρή έρευνα θα βρείτε τα αντίστοιχα Τουρκικά με εξοπλισμό επικοινωνίας ραντάρ θερμικές κάμερες τα οποία αναπτυχθήκαν με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Unknown είπε...

Πράγματι, ακούς και βλέπεις για τους τζανταρμα απέναντι κορυφαίο στρατιωτικό εξοπλισμό ( ομοιομορφια στις στολές κ αρβύλες, οπτικά στα τυφέκια των ,κράνη hi cut ) προφανώς χορηγηθεντα κ όχι από τις τσέπες των ( όπως συμβαίνει στην Ελ.Ασ) κ κοιτάς κ τα χαλιά ημών..σα πολιτοφυλακή διαλυμένης αραβικής ή αφρικανικής χώρας. Ας μη μιλήσουμε για εκπαίδευση γιατί εκεί μιλάμε για ιλαροτραγωδια!
Και συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με βαθμολογια κ ποιος θα βάλει αστέρι κ ποιος μπέρτα! Πραγματικά στεναχωριέμαι γ αυτή τη κατάντια αλλά και για τη προσπάθεια που γίνεται να ωραιοποιηθουν καταστάσεις μέσω διαστρέβλωσης της πραγματικότητας. Typhoon λέει.. Προϊόν κατάσχεσης..από το 2015, αμφιβάλω αν υπάρχει υποστήριξη κ αν βγάλει τη παραμικρή βλαβη ή χρειαστεί λάστιχα.. Το πιθανότερο είναι να ακινητοποιηθεί! Την ίδια στιγμή, δε χρειάζεται να τα ξανά λέμε, οι απέναντι..https://en.m.wikipedia.org/wiki/BMC_Kirpi
Πραγματικά μόνο το Θεό πλέον παρακαλάω και σ' αυτόν μόνον ελπίζω να μας βγάλει από αυτή τη μιζέρια.
Δεν αξίζουν τέτοιο χάλι ούτε οι υπηρετούντες ούτε πρωτίστως ο λαός.
Καλή μας τύχη