Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Με απόφαση του Δ.Σ. εγκρίθηκαν τα δάνεια του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α


Η ενημέρωση της ΠΟΑΣΥ προς τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, μόλις εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. τα δάνεια των συναδέλφων που είναι ασφαλισμένοι στον Τομέα Πρόνοιας Αστυνομικών (Τ.Π.ΑΣ.) και είχαν υποβάλει σχετικό αίτημα, το οποίο πληρούσε τις προϋποθέσεις, τον Νοέμβριο του προηγούμενου έτους, βάσει της υπ' αριθ. 1030/2/00001341 από 24-11-2020 εγκυκλίου του Ταμείου μας.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα εκδοθεί από το ΤΑ.Π.Α.Σ.Α. και η εγκύκλιος που αφορά τη χορήγηση δανείων έτους 2021 για τους ασφαλισμένους στους Τομείς Πρόνοιας Αστυνομικών και Υπαλλήλων Αστυνομίας Πόλεων. Για την εν λόγω εγκύκλιο θα ενημερωθείτε και με σχετικό έγγραφο της Ομοσπονδίας μας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι, ήδη υπεβλήθη αίτημα τροποποίησης του προϋπολογισμού του Τ.Π.ΑΣ. προς το Δ.Σ. του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α., προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αποδέσμευση των κεφαλαίων που, ενώ εξασφαλίσθηκαν, μετά από αίτημά μας, με την υπ’ 8000/28/6-ζ΄ από 04-11-2020 Υπουργική Απόφαση (5146-Β΄), δεν μπόρεσαν να απορροφηθούν εγκαίρως, λόγω κρουσμάτων covid-19 σε συναδέλφους του Ταμείου μας, καθώς και των νομοθετικών πρωτοβουλιών της Πολιτικής Ηγεσίας και εν τέλει χορηγούνται το τρέχον έτος από τις νέες πιστώσεις.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια