Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Είναι καιρός να αποκτήσουν τα Σώματα Ασφαλείας το δικό τους νοσοκομείο''


Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του bloko.gr

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ

ΤΟΥΣ!!!

 

Προς εκποίηση το Ερασίνειο νοσοκομείο Το Ερασίνειο Νοσοκομείο ήταν μια ιδιωτική επένδυση 90 εκατ. ευρώ, που  φιλοδοξούσε να είναι το μοναδικό νοσοκομείο ολοκληρωμένης φροντίδας στην  ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που θα  εξειδικευόταν σε θέματα, πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης  νεοπλασματικών ασθενειών.

 

Το νοσοκομείο βρίσκεται στην Λ. Βάρης Κορωπίου στο Κορωπί, αλλά δεν  ολοκληρώθηκε ποτέ - είναι έτοιμο κατά 95%. Σε ένα άρτιο και οικοδομήσιμο  οικόπεδο περίπου 50 στρεμμάτων βρίσκεται το κτίριο με συνολικό εμβαδόν  51.000 τ.μ. και δυναμικότητα 220 κλινών, αλλά λόγω χρηματοδοτικών  προβλημάτων, από το 2009 παρέμεινε ημιτελές.

 

Για κάποιους λόγους σταμάτησε η χρηματοδότηση και από τα τέλη του 2009 οι  εργαζόμενοι στο εργοτάξιο έμειναν απλήρωτοι και ξεκίνησαν την επίσχεση  εργασίας.

 

Βασικοί μέτοχοι του «Ερασίνειου Ογκολογικού Νοσοκομείου» ήταν/είναι η  οικογένεια του μαιευτήρα Ν. Λοΐσιου, ο όμιλος Ρέστη και η Attica Ventures  (η εταιρεία παροχής επιχειρηματικού κεφαλαίου που ελέγχεται από την Attica  Bank).

ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Συμφωνώ απόλυτα ως προς το οτι ήρθε η ώρα για νοσοκομείο των σωματων ασφαλείας.
Εφόσον το ανωτερω κτήριο δεν χρησιμοποιείται μπορεί κάλλιστα να δοθεί στα σώματα ασφαλείας ως χώρος νοσηλείας αστυνομικών και πυροσβεστών.
Γιατρούς και μάλιστα ικανούς έχουμε.
Θέληση να υπάρχει για ένα τέτοιο εγχείριμα.
Ο χρήστης ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε…
Το μακρινό 2000 στην μεγάλη αίθουσα στην ΔΑΕΑ μαζευτήκαμε πολλοί συνάδελφοι να μιλήσουμε και να μας ενημερώσουν οι συνδικαλιστές για τα αιτήματα μας εκεί εγώ έκανα την πρόταση για Ν/Σ του Σώματος πλην όμως όλοι ήθελαν να προωθήσουν και να διεκδικήσουν να πληρωνόμαστε τα νυχτερινά, την αύξηση του πενθημέρου και ότι άλλο σχετικού οικονομικού ενδιαφέροντος αίτημα.
Βέβαια έρχεται το πλήρωμα του χρόνου η απαξίωση του ΣΞ (ΒΟΕΑ) του Ν/Σ 401 για την ΕΛ.ΑΣ αλλά κάνουν πως δεν το βλέπουν δυστυχώς για τους νεότερους Συνάδελφους