Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θόδωρος Τσαϊρίδης: Αυτός το κράτος νοσεί βαριά και λειτουργεί από καθαρή σύμπτωση


Ανάρτηση τού προέδρου της Ένωσης Θεσσαλονίκης, Θεόδωρου Τσαϊρίδη: Η Αστυνομία έκανε επέμβαση για την εκκένωση από καταληψίες ενός κτιρίου του ΑΠΘ το οποίο μετά από λίγες ώρες επανακαταληφθηκε και μέχρι σήμερα σύμφωνα με δημοσιεύματα, τηρεί και πάλι υπό κατάληψη.

Μετά τα γεγονότα τα οποία συνέβησαν και τις συλλήψεις οι οποίες ακολούθησαν, η Σύγκλητος έβγαλε μια ανακοίνωση που καταδικάζει τους καταληψίες, καταδικάζει την αστυνομική βία αλλά κουβέντα για τις δικές τις ευθύνες.

Δηλαδή "Φταίτε εσείς Φταίνε οι άλλοι αλλά ποτέ εμείς"

Μας θύμησε το " εμείς θελαμε να σπάσει η κατάληψη αλλά χωρίς βία, αλλά αυτοί δεν έβγαιναν και εμείς είπαμε στην Αστυνομία να τους βγάλει, αλλά μετά η Αστυνομία τους έβγαλε χωρίς εμείς να θέλουμε και τελικά βγήκαν και εμείς είπαμε ότι αυτοί φταίνε που τους Βγάλανε διότι εμείς δεν θέλαμε να τους βγάλουμε έτσι"

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα

Τρεις μέρες μετά, ξεκινάει ένα γαϊτανάκι ευθυνών που θεωρώ ότι ως δια μαγείας θα καταλήξει και πάλι στην Αστυνομία. Λες και η Ηγεσία και οι αστυνομικες δυνάμεις ξύπνησαν την Δευτέρα και είπαν δεν έχουμε τι να κάνουμε, δεν πάμε να μπούμε στα πανεπιστήμια να συνωστιστουμε με εκατοντάδες πολίτες εν μέσω κορωνοϊού και να μας κατηγορήσουν;

Και την επόμενη να τρέχουμε για τις πορείες για τις δικογραφίες για μέτρα στα δικαστήρια και για ότι άλλο χρειαστεί, ταυτόχρονα με όλα τα άλλα που μας έχουν φορτωθεί ;;;

Αποτέλεσμα όλης αυτής της τεταμενης κατάστασης που μόνο η Αστυνομία δεν την δημιούργησε , εν μέσω πανδημίας και αυστηρων lockdown, να πραγματοποιούνται καθημερινά πορείες εκατοντάδων και χιλιάδων ατόμων με την συμμετοχή επίσης μεγάλου αριθμού αστυνομικών δυνάμεων με ότι αυτό συνεπάγεται για την δημόσια υγεία.

Τα πολιτικά κόμματα σφάζονται για πολλοστή φορά χωρίς να προκύπτει κανένα απολύτως ουσιαστικό αποτέλεσμα

Συμπέρασμα

Αυτός το κράτος νοσεί βαριά και λειτουργεί από καθαρή σύμπτωση

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε…
Καλησπέρα σας! Ως Αστυνομικός, έχω την εντύπωση ότι η λειτουργία του κράτους είναι στον αυτόματο πιλότο με μερικό διαχειριστή (βλέπε φιλότιμο και αγάπη στην πατρίδα).
Κρίμα, κρίμα, κρίμα!!!
Και διαβάσαμε να μπούμε σε αυτό το σώμα, αλλά σε λάθος χώρα.......