Εμβολιασμός υγειονομικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης - Αξιωματικός ΥΓ της ΕΛΑΣ γράφει

Σας στέλνω αυτό το μήνυμα σαν μια απέλπιδα προσπάθεια για να επιτευχθεί ο εμβολιασμός των τελευταίων υγειονομικών που ξέμειναν στην αδιαφορία των υπεύθυνων - ανεύθυνων της Ελληνικής Αστυνομίας. Την εποχή που όλοι οι Υγειονομικοί ολοκληρώνουν τη 2η δόση του εμβολίου, οι Ιατροί του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μείνει στα αζήτητα! Είμαστε οι μοναδικοί υγειονομικοί που περιμένουν τον εμβολιασμό και ενώ πολύ σωστά έχει αρχίζει ο προγραμματισμός για τους εν ενεργεία αστυνομικούς γενικών καθηκόντων, δεν υπάρχει καμμία πρόνοια για τον εμβολιασμό των υγειονομικών. Δυστυχώς η ηγεσία του υγειονομικού της ΕΛ.ΑΣ αυτή την περίοδο ασχολείται με τις κρίσεις και επιπροσθέτως  πρόσφατη διαταγή έκλεισε την πόρτα για την μοναδική τελική  διέξοδο εμβολιασμού των υγειονομικών του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης σαν ιδιώτες ιατροί, απαγορεύοντας τους να συμμετάσχουν  στον προγραμματισμό όλων των υγειονομικών στο σύστημα εμβολιασμού.


Αξιωματικός ΥΓ

 
2 σχόλια :

Αγγελος είπε...

Συνυπογράφω! Εγληματική αδιαφορία,ανικανότητα,εκφοβισμός,απειλές ειναι λίγες λέξεις προς περιγραφή. Οι υπόλοιπες τουλάχιστον 30 σελίδες της ΕΔΕ (εως τώρα) περιγράφουν κάλα τον παραλογισμό,την λάσπη και την τρέλα που ζούμε 8 χρόνια.Αγγελος Βάσσος Χειρουργός ΩΡΛ και ανεμβολίαστος γιατρός.

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε το μάτι μου σ'αυτό το δημοσίευμα. Αυτόν τον τυπο ακόμα τον κραταει το αρχηγείο; οταν ηταν στα ιατρεία είχε ξαφρισει ενα σωρό χαρτάκια απο τα βιβλιάρια των αστυνομικών γράφοντας πανάκριβες δερματολογικες εξετάσεις. Τώρα μαθαίνω ότι συμπεριφέρεται σε ασθενείς βαριά περιστατικά των επιτροπών σα να είναι σκουπίδια, οτι ειρωνεύεται και προκηρύσσεται. Κρίμα στην ηγεσία.