Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Νίκος Καραδήμας για το νέο βαθμολόγιο


Ανάρτηση του Νίκου Καραδήμα

Υπαστυνόμοι του νόμου! Έτσι αποκαλούν ακόμα και σήμερα τους υπαστυνόμους του Ν 3686/08.

Μια αλληγορική ονοματοδοσία απο το σύνολο των υπηρετούντων. Απο την μια μας ανεβάζουν οτι ως οντότητα προερχόμαστε απο καποια νομοθεσία. Εσωτερικά του σώματος αποκαλούμαστε βητάδες, του σωλήνα κ.α παρεμφερή... χώρια απο τις κατα καιρούς αναρτήσεις ευτυχώς των ολίγων τεματζήδων η των προερχομένων της ΣΑΕΑ

Αυτά έφτασαν στα αυτιά του Σκυλακάκη και αντιστέκεται σφόδρα στο νέο βαθμολόγιο!

Αυτά προς το παρόν!

Υ.Γ. βέβαια υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις που προσωπικά έχω ακούσει...

Υπαστυνόμοι της ζωης,

Υπαστυνόμοι της καρδιάς μας!!!









Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νομίζω βητουπαστυνόμοι είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός τίτλος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραδημα έχεις καταντήσει σαν τον Τριανταφυλο στο Survivorπου έχει γνώμη για τα πάντα. Κοίτα να κάνεις κάτι να περάσεις ευχάριστα τη συνταξή σου. Ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες φτάνει πια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γελάνε και οι πέτρες!! Βουνισιους τους λέμε εμείς της Σαεα αλλα και του Τεμα νομίζω! Οι πλέον ακατάλληλοι! Και υπαστυνομοι, πολυ τους είναι!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Hmartooooooooon
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι τον ευχαριστουμε για το καρβουνο που μας σερβιρε και τωρα που εχουμε νεες ανανεωσιμες πηγες ενεργειας, θελει να μας πουλησει παλι καρβουνο, ελεος οσα προλαβες προλαβες, μηπως ομως θες κανα αξιωμα σε αλλου ειδους εκλογες και προσπαθεις να πεισεις οτι εχεις ρευμα συγκεκριμενους χωρους, οπως αλλοι κανουν ακομα στην ενεργεια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άντε και Ταξίαρχοι της ζωής (και κότας) Καραδημα. Ζήτω η ΕΛΑΣ του χαμηλότερου κοινού παρονομαστή. Όλοι αξιωματικαρες, να χαίρονται και οι ερμοι οι γονείς. Εγώ λέω να ξεκινάμε κατευθείαν από τις σχολές ως υπαστυνομοι και εις ανώτερα (εκτός και αν τις καταργησουμε και αυτές τις ρημαδες)
Να μας χαίρεται ο "μεταρρυθμιστής" πρωθυπουργός μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπαστυνομοι του Νόμου ή του Υπονομου ή του Παρανόμου νομίζω τους λένε.....
Ο χρήστης Unknown είπε…
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΧΙΜΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιο "Νέο";;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδάκια της ΣΑΕΑ, βρείτε κανένα Ανθυπα να ρωτήσετε πως παίρνουμε κατάθεση κι αφηστε τα σχόλια..
Ο χρήστης Tasmas1 είπε…
Μόνο στην ΕΛ.ΑΣ φαγωνομαστε μεταξύ μας.Ειδαμε και Αξιωματικούς πως υποστηρίζουν τους Αρχιφύλακες Μ.Α.Υ.Βηταδες κύριοι συνάδελφοι δεν υπάρχουν πια.Ολοι είναι από απόφοιτοι Λυκείου και πάνω.Οι απόφοιτοι δημοτικού μας τελείωσαν...
Ο χρήστης Μάκης είπε…
Δυστυχώς οι απόψεις των συναδέλφων εδώ δείχνουν γιατί η Αστυνομία δεν θα εξυχρονιστει ποτέ.Η αξία κάθε συναδέλφου καθώς και κάθε ανθρώπου μετριέται με την προσωπικότητα του και όχι με τα ποσά αστέρια φοράει....οι αγώνες είναι κοινοί για όλους μας και με συνεργασία θα πετύχουμε την επίτευξη των καθημερινών μας στόχων τόσο στην Υπηρεσιακή όσο και και στην προσωπική μας (οικονομική) ζωή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ πρέπει να είσαι η ντροπή του σώματος..
Ο χρήστης Unknown είπε…
W
Ο χρήστης ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ είπε…
Η κάλυψη πίσω από την προσωρινή ανωνυμία, σας σας προστατεύει πρόσκαιρα. Τα προβλήματα δυστυχώς εσείς οι ανώνυμοι εκφραστές τα επιτείνετε. Επειδή γνωρίζω την προέλευση και το στίγμα σας, ποτέ δεν είχατε προτάσεις. Για μένα προσωπικά νοιώθω ικανοποίηση που το πάλεψα μέχρι τελευταίας στιγμής. Είναι γνωστό ποιοι την επομένη μέρα εκφράστηκαν. Και να γνωρίζετε οι συχνότητες δεν νοικιάζονται αντί τιμήματος... Χρησιμοποιούνται από ανθρώπους για το καλό όλων και φέρουν ονομ/νυμο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O καραδημας μαζί με κάποιους άλλους υπήρξαν πραγματικοί συνδικαλιστές και κέρδισαν πολλά για τους αστυνομικους εσεις οι νεότεροι που μόνο χολή έχετε μπορείτε να μας πείτε τι ακριβώς έχετε πετύχει? μήπως λέω μήπως χάνουμε για ρωτήστε τους συναδέλφους για εσάς τους νέους συνδικαλιστές τη άποψη έχουν κ τότε θα με θυμηθειτε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
θελω να ευχαριστησω τους συναδελφους που με βγαζουν αληθινο πλεον στη δυση μου, διαβαζοντας με ποσο σεβασμο μιλανε για τους συναδελφους τους, με δεκαετιαες εμπειριας παραπανω απο αυτους... θα κανω μια προβλεψη που μαλλον θα την απολαυσω συνταξιουχος... θα γελασει πολυ ο κοσμος (κι εγω) πιο πολυ απο οτι σημερα... μα παρα παρα πολυ. αξιοι μαλλον μονο για καρεκλες πρεπει να ειστε ολοι οι βαθμοκυνηγοι και επικριτες των ολων.
ενας εμπειρος βητας που τον παρακαλανε οι νεοτεροι να τους μαθει... οσοι βεβαια δεν νομιζουν οτι γενηθηκαν με στολη