Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βασίλης Βράντζας: Ένα ωραίο ταξίδι έφτασε στο τέλος



Μετά από 34 χρόνια υπηρεσίας στην ΕΛ.ΑΣ ένα ωραίο και συναρπαστικό ταξίδι έφτασε στο τέλος με απόφαση του ανώτατου συμβουλίου κρίσεων,όπου με αποστράτευσε ευδοκίμως με τον βαθμό του υποστρατήγου.

Ευχαριστώ τον θεό που μου έδωσε την δυνατότητα να ζήσω αυτό το ταξίδι με τον τρόπο,που εν πολλοίς,σχεδίασα και ήθελα,φτάνοντας στο τέλος υγιής και «γεμάτος»από ποικίλα συναισθήματα που μόνο το «ταξίδι» μπορεί να σου προσφέρει.

Για το αποτύπωμά μου στο Σώμα και στην Κοινωνία οι μοναδικοί έγκυροι κριτές είναι η ίδια η κοινωνία και οι συνάδελφοί μου.

Σε κάθε περίπτωση προσπάθησα για το καλύτερο με γνώμονα την εφαρμογή του δικαίου προς όφελος,κυρίως,των λαϊκών στρωμάτων και των πιο αδύναμων Πολιτών.

Συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες στο ταξίδι μου είχα την αγαπημένη μου οικογένεια.Το τέλος του ταξιδιού με βρίσκει μαζί με την σύζυγό μου που είμαστε μαζί παιδιόθεν από την γνωριμία μας ως φοιτητές στο μακρινό 1983.Και φυσικά με τα δυο υπέροχα παιδιά μας,την Στεφανία μας την δικηγόρο και τον Νικόλα μας τον αξιωματικό της αστυνομίας.

Συνεχίζω με νέα όνειρα και σχέδια.Η «Ιθάκη» μου μπορεί να περιμένει.

Βασίλης Βράντζας

Υποστράτηγος Ε.Ο.Θ









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλός Άνθρωπος και ικανός αξιωματικος. Καλή σύνταξη και πάνω απ όλα υγεία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βασίλη είσαι πραγματικά καλό παιδί . ένας συνδικαλιστής που εκτιμά την προσπάθεια σου για το κοινό καλό. σε ευχαριστώ πολύ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άιντε γειά...
Ο χρήστης G K είπε…
Βασίλη σε ευχαριστώ για την συνεργασία για την προσφορά στον συνάδελφο
Ο χρήστης G K είπε…
Βασίλη σε ευχαριστώ για την συνεργασία για την προσφορά στον συνάδελφο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλε Βασιλη σου ευχομαι οτι καλυτερο στη συνεχεια της ζωης σου και σε ευχαριστω για τη συνεργασια , δυστυχως οχι αρκετη και για τις επικοδομητικες συζητησεις μας.

Με εκτιμηση
Ηλιας Αλεβιζοπουλος
Τξχος εα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλα του τα χρόνια ο Βραντζας υπηρετούσε σε γραφεία και σχολές της Αστυνομίας και ασχολούνταν με το συνδικαλισμό. Δεν πρόκειται να λείψει από την πάταξη του εγκλήματος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο "φέρτε το κορμί" που φώναζε για γυναίκα δόκιμο Υπαστυνόμο ως εκπαιδευτής...και που έμπαινε κάθε πρωί στη Σχολή με κατεβασμένα τα παράθυρα στο golf και να παίζει στο τέρμα ο Μακρόπουλος... Δεν θα λείψει από κανέναν ο "κατσαπλιας" όπως με θράσος αποκάλεσε δημόσια δόκιμο Υπαστυνόμο...