Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο ντοκουμέντο από τον ληστή των βενζινάδικων


Μόλις για λίγα λεπτά έχασαν τα ξημερώματα της Τρίτης (02.02.2021) αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης, τον ληστή των πρατηρίων υγρών καυσίμων, ο οποίος μόνο σήμερα τα ξημερώματα διέπραξε δυο ένοπλες ληστείες, σε Ν. Κόσμο και Ν. Σμύρνη.

Και μπορεί οι αστυνομικοί να μην κατάφεραν να τον συλλάβουν και μάλιστα επ’ αυτοφώρω, ανακάλυψαν, όμως, την κλεμμένη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησε ο κακοποιός.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί, έπειτα από αυτό το εύρημα είναι δυνατόν να καταφέρουν να βρουν τα δακτυλικά του αποτυπώματα στην μηχανή, αλλά και γενετικό υλικό, από ένα καπέλο που άφησε πίσω του ο δράστης και συγκεκριμένα την στιγμή που εγκατέλειψε την μοτοσικλέτα στη Ν. Σμύρνη, προκειμένου να ξεφύγει από τον κλοιό των Αστυνομικών.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στο Ν. Κόσμο

Σήμερα το newsit.gr, φέρνει στο “φως” της δημοσιότητας το βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία που διέπραξε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Ν. Κόσμου, αλλά και την φωτογραφία του, έτσι όπως αποτυπώθηκε στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του πρατηρίου υγρών καυσίμων και έχουν πλέον στην διάθεση τους οι αστυνομικοί, που συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο ληστής ξεκίνησε την ληστρική του δραστηριότητα λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε βενζινάδικο στην περιοχή του Ν. Κόσμου, όπου εισέβαλε ένοπλος στο γραφείο του πρατηρίου και ανάγκασε τον υπάλληλο να του δώσει όλα τα χρήματα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Στην συνέχεια κατευθύνθηκε στην περιοχή της Ν. Σμύρνης, όπου διέπραξε και άλλη ληστεία, με την διαφορά όμως πως ήδη είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και δικυκλιστές της ΔΙΑΣ και τα πληρώματα των περιπολικών της Άμεσης Δράσης, βρίσκονταν στο κατόπι του.

Τελικά ο ληστής των βενζινάδικων κατάφερε να διαφύγει, αφού πρώτα εγκατέλειψε την κλεμμένη μοτοσυκλέτα σε δρόμο της Ν. Σμύρνης, για να την ανακαλύψουν λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες η σύλληψη του θεωρείται θέμα ημερών.

https://www.newsit.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια