Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπάρχουν "μαύρες τρύπες" στην αστυνομία του αεροδρομίου για παράνομες εισαγωγές-εξαγωγές χρυσού, όπλων κλπ;


Το σχετικό ερώτημα το είχαμε θέσεις πριν από μήνες στις εσωτερικές υποθέσεις ως εξής: "Γίνεται κάποια έρευνα αναφορικά με φήμες και καταγγελίες για ύπαρξη κυκλώματος αξιωματικών που <<διευκολύνουν>> μεγαλοεπιχειρηματίες κι εφοπλιστές να βάζουν και να βγάζουν από ειδικά περάσματα χρυσό, όπλα, συνάλλαγμα κοκ;".
 
Μάλιστα, οι καταγγελίες προς το bloko.gr προέρχονταν και από αστυνομικούς, αλλά και από παράγοντες της οικονομικής ελίτ, που μας είπαν πως προσεγγίστηκαν για τέτοιου είδους ... διευκολύνσεις. 

Οι ίδιες πηγές ενημερώσεις τονίζουν ότι στο παρελθόν υπήρξαν εισηγήσεις προς την ηγεσία για προσωρινή έστω απομάκρυνση ενός αξιωματικού και κάποιων αστυνομικών, πλην όμως η απάντηση που πήραν ήταν ένα ανασηκωμένο δάκτυλο, υποδεικνύοντας και υπονοώντας παρέμβαση περί περί του αντιθέτου από άνωθεν ορόφους.
 
Επαναλαμβάνουμε πως το όλο θέμα, διερευνάται κι εξετάζεται από το bloko.gr εδώ και πολλούς μήνες, όμως στο διάστημα αυτό δεν πήραμε καμία απάντηση. Ούτε από τις εσωτερικές, μέχρι το κομβικής συνάφειας και σημασίας γεγονός που υποστηρίξαμε πως πρόκειται για σκευωρία, οπότε διακόπηκε κάθε είδους επικοινωνία, ούτε από την ηγεσία. 
 
Επαναλαμβάνουμε για να μην παρεξηγηθούμε. Πρόκειται για πληροφορίες που δεν έχουν το παραμικρό στοιχείο απόδειξης, πέραν των από διαφορετικές κατευθύνσεις και ασυσχέτιστων μεταξύ τους πηγών ενημέρωσης, που ίσως και παρά τη μεταξύ τους απόσταση, να δρουν με άλλου είδους ιδιοτελή κίνητρα. Συνεπώς κι εν κατακλείδι, δεν μπορούμε να πούμε πως όντως συμβαίνει.
 
Από την άλλη όμως, μας προξενεί εντύπωση ότι παρά τις οχλήσεις των τελευταίων μηνών, δεν λάβαμε ούτε μία σχετική απάντηση για το αν οι πληροφορίες αποτελούν μυθεύματα, ή εάν έχουν έστω και το παραμικρό ψήγμα υπόστασης και ουσίας.
 
Μπροστά σε ζητήματα που καλύπτονται με αχλύ, ή έστω και με αμυδρές υπόνοιες διαφθοράς, τότε θεωρούμε εκ των ων ουκ άνευ υποχρέωση της ηγεσίας να διώχνει κάθε υποψία από υπηρεσίες και πρόσωπα που εντέλλονται για το δημόσιο συμφέρον.
 
Τέλος, θα θέσουμε κι ένα τελευταίο ερώτημα. Αποτελεί παγιωμένη κατάσταση η αποστολή σε συγκεκριμένες υπηρεσίες χρηματικών ... επάθλων και φιλοδωρημάτων σε αξιωματικούς που υπηρετούν στο αεροδρόμιο και αν ναι γιατί;
 
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ  
 
 
 
  








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε αχρηστε Καραιβαζ ποτε θα καταλαβεις οτι ολα αυτα κινουνται μεσω τελωνειου
Τα ιδια λες που ελεγε ο Τσουβαλας στον Σδουκο η μηπως σε καιει γιατι ο φιλος σου ο Κατσιαμακας μας αφησε χρονους