Επίσημο - Αποστρατεύθηκε ο κ. Ντζιοβάρας


Πριν από λίγη ώρα, ο κ. αρχηγός κάλεσε στρο γραφείο του τον πρώην πλέον επιτελάρχη κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα για να του ανακοινώσει ο ίδιος το αποτέλεσμα του ανώτατου συμβουλίου των κρίσεων.
 
Ο κ. Καραμαλάκης φέρεται να του έκανε γνωστό πως θλίβεται για την αποστρατεία, όπως επίσης πως δεν ήταν δική του επιλογή, αλλά άνωθεν επιβεβλημένη.
 
Φράσεις κι εκφράσεις που αποτυπώνουν τον αξιολογικό χαρακτήρα των κρίσεων, όπως άλλωστε τον έχουμε εκθέσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αξιολογώντας το πλαίσιο των δικών μας πληροφοριών και δεν είναι άλλος από ακραίο μετά από χρόνια κομματισμό και ωφελιμισμό, όχι πάνω στα δεδομένα που μέχρι πρότινος γνωρίζαμε, αλλά εντελώς καινοφανή και μεταλλαγμένα.
 
Γίνεται επίσης φανερό, ηλίου φαεινότερο, ότι τον πρώτο λόγο τον είχε και τον διατηρεί ο κ. Οικονόμου, ο οποίος διαμορφώνει κι αυτός το προσωπ
είο της νέας ηγεσίας και των υπηρεσιών, σύμφωνα και πάνω σ' ένα πλάνο, η δυναμική και η παρείσφρυση του οποίου σε αλλότρια από τη φυσική αποστολή της αστυνομίας έργα, θα φανεί πολύ σύντομα.
 
Εμείς στο bloko.gr ευχόμαστε στον κ. Ντζιοβάρα καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει να κάνει.
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ 25 σχόλια :

Γεώργιος είπε...

Απίστευτο . Διώξανε το μυαλό της αστυνομίας..είναι λυπηρό για τα νέα παιδιά που έχουν πτυχίο να βλέπουν ότι ο μόνος πτυχιούχος αντιστράτηγος αποστρατεύεται λόγον της αναξιοκρατίας που υπάρχει και των στεγανών. Καθαρή ήττα του αρχηγού της αστυνομίας Στρατηγέ καλή τύχη!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή στα γραφεία ήταν. Να σηκωθεί και λίγο από την καρέκλα. Ο πολίτης και οι αστυνομικοί θέλουν μάχιμους Αξιωματικούς.

Unknown είπε...

Ο επιτελάρχης πέρασε από όλες τις μάχιμες υπηρεσίες, μη τον αδικείς
Ήταν πτυχιούχος νομικής
Και εξαίρετος άνθρωπος

Ανώνυμος είπε...

Ορθόν. Να είναι μάχιμος και με πλήρη εξάρτηση στον 4ο όροφο! !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ενώ οι υπόλοιποι στρατηγοί είχαν λιώσει στο πεζοδρόμιο χα-χα-χα

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά.
Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε ότι ένας Αντιστράτηγος θα χρειαστεί να βγει στο δρόμο να παίξει μπουνιές. Και τα δυτικά, ποιό προηγμένα κράτη με αυτό το γνώμονα επιλέγουν άτομα για τις αντίστοιχες θέσεις.
Δε χρειάζεται να έχει ούτε γνώση διαχείρισης προσωπικού, ούτε γνώση διαχείρισης/επίλυσης θεμάτων/προβλημάτων!
Μου κάνει εντύπωση που η ΕΛ.ΑΣ καταφέρνει πάντα να υπενθυμίζει ότι της αξιζει να είναι μίζερη και ουραγός.

Unknown είπε...

Το πλήρωμα του χρόνου έρχεται για όλους.. Πολίτης προσεχώς

Ανώνυμος είπε...

Παραμένουν όμως κάποιοι που είχαν ιδιόκτητα νυχτερινά μαγαζιά ή δουλευαν σε αυτά.Επισης άλλοι που εξαφάνισαν χρήματα οικοδομικών συνεταιρισμών αστυνομικών υπαλλήλων.

Ανώνυμος είπε...

Σε τι ακριβώς μάχιμους; Στο τηλέφωνο και τος δημόσιες σχέσεις; Ελάτε τώρα μην κάνετε πως δεν τα ξερετε

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε παιδια τόσο δυνατός ηταν ουδείς Αναντικατάστατος εχουν φύγει και καλύτεροι Ολοι δεμένοι στη καρέκλα τους. Κ φυσικα δημόσιες σχέσεις με πολιτικούς οικονομικούς παράγοντες δημοσιογράφους. Ε ετσι δεν ειναι ;

Ανώνυμος είπε...

Ποιός στο είπε ότι μια ζωή ήταν στα γραφεία; Ξέρεις την πορεία του; Δεν την ξέρω κι εγώ καλά αλλά από τα λίγα που ξέρω δεν ήταν καθόλου στα γραφεία. Από το βαθμό του Διευθυντή και πάνω λογικό.

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι πτυχιούχος να πάει να γίνει καθηγητής. Εμείς στην άστυνομια θέλουμε μάχιμους. Όταν εμείς τρέχαμε μέτρα σε πορείες αυτός είχε φοιτητική άδεια.

Ανώνυμος είπε...

Ανισόρροπος.......

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΙΩΞΑΝΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ 18 ώρες την ημέρα , ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

Ανώνυμος είπε...

Το πενθήμερο θα το πάρει ?

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή έρχεται το τέλος. Δεν μπορεί να γίνουν όλοι αρχηγοί. Καλός πολιτης τώρα με υγεία να χαρεί συνταξαρα.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή υπάρχουν και πολλοί μάχιμοι αξιωματικοί... ενα 10% να είναι μάχιμοι και αυτοί είναι σε συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως εκαμ, δαεα, οπκε .. Και όλοι αυτοί δεν προλαβαίνουν να φτάσουν καν σε τόσο υψηλούς βαθμούς... Γιατί ήταν όντως μάχιμοι και δεν έκαναν δημόσιες σχέσεις μια ζωή μέσα στα γραφεία.

Ανώνυμος είπε...

Οι μη πτυχιούχοι Κρητικοί στρατηγοί με τα πολλά παράσημα της Ελλάς ας κοιμούνται ήρεμοι πράξαν με ήθος.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο ταξίαρχος Στάθης Θεοχάρης ήταν μάχιμος...

exodus13 είπε...

Εξαίρετος.....κρίμα να φεύγουν επιτελικοί αξιωματικοί με πείρα και εμπειρία ,γιατί διακρινόταν για την αποτελεσματικότητα του και το οξύ πνεύμα του.

Ανώνυμος είπε...

Εξαίρετος..

Ανώνυμος είπε...

Κανένας Δεξιός έμεινε.... Απλά ρωτάω....

Ανώνυμος είπε...

Λέω εγώ.. Κανένας Δεξιός έμεινε;;

Unknown είπε...

Αγαπητοί φίλοι μην βάζετε τα κλάματα.Όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται. Ειδικά όταν δεν στηρίζεται στις δικές τους δυνάμεις. Στην Αστυνομία τα πτυχία που ισχύουν είναι αυτά που παίρνει κανείς στο πεδίο της καθημερινής μάχης.Ποιό πεδίο και ποιά μάχη....

Ανώνυμος είπε...

Παιδες ολα εχουν ημερομηνια ληξεως!!