Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χορηγία οχήματος από τον Δήμο Ναυπλιέων στο Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ναυπλίου


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες της στον Δήμαρχο Ναυπλιέων , κύριο Δημήτρη ΚΩΣΤΟΥΡΟ, ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός και ανταποκρίνεται στις χορηγίες που αιτείται για την ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Είναι υποχρέωση μας όμως να εξάρουμε ιδιαίτερα την θετική έκβαση στο αίτημα που του απευθύναμε κατά την συνάντηση μας και αφορούσε την χορηγία ενός οχήματος στο Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ναυπλίου.

Είναι σίγουρο ότι ενέργειες, όπως αυτή του Δημάρχου, αναπτερώνουν το ηθικό των συναδέλφων διότι αποδεικνύουν περίτρανα και με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι δίπλα στον Έλληνα Αστυνομικό.

Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που ψήφισαν θετικά στο αίτημα μας, στην τακτική συνεδρίαση του την 20 Οκτωβρίου 2020, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τους δημότες του Δήμου Ναυπλιέων, αντιλαμβανόμενοι δε την ανταποδοτικότητα της ενέργειας αυτής που έχει ως επακόλουθο την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους μόνιμους κατοίκους και στον τουρισμό της περιοχής μας.

Με τέτοιες ενέργειες επίσης αναγνωρίζεται η καθημερινή και επίπονη προσπάθεια που καταβάλλουμε για μία ασφαλέστερη κοινωνία, πόσο μάλλον τις ημέρες αυτές που το σύνολο των αστυνομικών υπαλλήλων της Δ.Α. Αργολίδας έχει ριχτεί στην μάχη της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί από την πολιτεία κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού αλλά και της διαφύλαξης της περιουσίας των συμπολιτών μας.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια