Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σέρρες: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από διάρρηξη - Θέμα χρόνου η σύλληψη του οδηγού


Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στις Σέρρες όταν εταιρία security ενημέρωσε το κέντρο επιχειρήσεων ότι άτομα έχουν εισέλθει σε επιχείρηση που εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή προκειμένου να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο.

 Άμεσα 3 οχήματα της ΟΠΚΕ Σερρών καθώς και άλλοι σταθμοί της πόλης και της περιφέρειας κινήθηκαν για το σημείο όπου και όταν έγιναν αντιληπτοί από τους δράστες ,ένας εξ αυτών τράπηκε σε φυγή με όχημα μάρκας BMW (στο οποίο είχε ήδη φορτώσει το χρηματοκιβώτιο) το οποίο κινούμενο με ιλιγγιώδη ταχύτητα επιχείρησε να διαφύγει από παράδρομους και χωματόδρομους της ευρύτερης περιοχής .

Ακολούθησε καταδίωξη η οποία κράτησε αρκετή ώρα και αφού το εν λόγω όχημα διέσχισε σχεδόν τον 
μισό νόμο ,έπειτα από εξαιρετικά συντονισμένες  και άκρως επαγγελματικές  ενέργειες τόσο  της ΟΠΚΕ ,όσο και του Α.Τ Ηράκλειας εγκλωβίστηκε το όχημα ,το οποίο ο δράστης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης ,αφού πρώτα επιχείρησε να εμβολίσει τα οχήματα της ΟΠΚΕ . Ο δράστης είναι σεσημασμένος για περιπτώσεις κλοπών και ληστειών και είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του . 

Το όχημα κατασχέθηκε και εντός του βρέθηκαν το χρηματοκιβώτιο(το οποίο δεν πρόλαβαν να το παραβιάσουν ) ,διαρρηκτικά εργαλεία ,γάντια  και κουκούλες . Η Υ.Α Σερρών ενεργεί προανάκριση για τον συμβάν.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια