Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όχι άλλο Λιγνάδη μωρέ...


Ένας οχετός πλημμυρίζει τα σπίτια, τις πλατείες και τους δρόμους μας. Από την πρώτη ημέρα των αποκαλύψεων του ελληνικού metoo, εκδήλωσα μια φυσική άρνηση να ασχοληθώ με την ουσία (φευ) των υποθέσεων. 
 
Και η άρνηση έγκειται στο γεγονός ότι πιστεύω πως η φαινόμενη ουσία ήταν επίπλαστη. Από την πρώτη μόλις ημέρα. Κι αυτό γιατί έβλεπα και βλέπω τη γεωμετρική εκδίπλωση μιας απόλυτα επιτυχημένης κυβερνητικής προπαγάνδας αποπροσανατολισμού.
 
Αποκορύφωμα αυτής αποτελεί η λιγναδιάδα και ο οχετός που εκπήγασε από το άβατο της υποκρισίας. Πολλοί ήταν που γνώριζαν, αλλά υπέμεναν το ζυγό. Όπως κι εμείς το ζυγό της δήθεν ενημέρωσης. Ποδηγετούμαστε προς την αποφορά που σκεπάζει και τεχνηέντως συγκαλύπτει την ουσία των όλων αυθεντικών και γνήσιων προβλημάτων της κοινωνίας που δυναστεύεται άθλια και ξεδιάντροπα.
 
Η υπόθεση Ντιτρού στο Βέλγιο ήταν πρώτο θέμα για δύο ημέρες. Στη συνέχεια υποχώρησε στις διαστάσεις που της ανήκε, σε σχέση με τη βάση της ουσίας των αληθινών και των δυνητικών προβλημάτων της εκεί κοινωνίας. Επιπλέον, υποχώρησε, δίχως τραγανές και εύπεπτες "αποκαλύψεις" με γνώμονα την προστασία της ηθικής υγείας της κοινωνίας.
 
Εξ' ου και το όχι άλλο Λιγνάδη μωρέ. Ο Λιγνάδης είναι η καρβουνόσκονη που σκεπάζει με μαύρο ζόφο τις ψυχές μας και δίνει απεριόριστα πλεονεκτήματα στον πολιτικό βόρβορο, να συνεχίζει απτόητος την αποσύνθεση της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα. Ατομικά και κοινωνικά.
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δίκιο έχει ο Καραιβαζ μας κούρασε το λόγο έχει η δικαιοσύνη. Αλλά εδώ βλέπεις κ συνδικαλιστές να τοποθετούνται για το Λιγνσδη όποτε τι να πεις Χαοοοοοος κ εμείς περιμένουμε λύσει στα προβλήματα μας