Συνδρεβέλης: Άμεση ανανέωση του στόλου της ΕΛ.ΑΣ - Ανεπίτρεπτο την σωματική μας ακεραιότητα να την υποστηρίζει μόνον η Θεά Τύχη


Δημοσιεύουμε κείμενο τού Χρήστο Συνδρεβέλη, γραμματέα του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ: Η κατάσταση των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ , παρά τις προσπάθειες που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, και αφορούν την μερική ανανέωσή του στόλου, δεν θα μπορούσαμε να πούμε σε καμία περίπτωση, ότι είναι η ιδανική ή πρέπουσα ,αυτή δηλαδή που αρμόζει στούς συναδέλφους μας ,για να επιτελούν το λειτούργημά τους.

Η πολιτεία οφείλει να κατανοήσει την ανάγκή για ολική ανανέωση του στόλου της ΕΛ.ΑΣ και άμεση απόσυρση όλων εκείνων των υπηρεσιακών οχημάτων ,που μόνο κίνδυνο εγκυμονούν για τίς ζωές των συναδέλφων μας.


15.2.21 και βραδυνές ώρες στην περιοχή Λαγονησίου στα Καλύβια Αττικής για άλλη μια φορά γίναμε στο ίδιο έργο θεατές...υπηρεσιακό όχημα να "λαμπαδιάζει" εν ώρα υπηρεσίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον κίνδυνο που ενέχει η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού για το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ , αλλά και τίς ευθύνες που πρέπει να βαρύνουν τους αρμοδίους !!!!!

Ευτυχώς οι συναδελφοί μας ειναι καλά στην υγεία τους ...αλλά την υγεία και την σωματική ακεραιότητα αυτών που επιχειρούν για την προστασία του Πολίτη ειναι ανεπιτρεπτό να την" υποστηρίζει" μόνον η "Θεά Τύχη"!!!!

 

Συνδρεβέλης Χρήστος

Γραμματέας ΔΣ ΠΟΑΣΥ
2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΤΕΟ πέρασε;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω που ακριβώς αναφέρεται, πάντος λίγο από τα κατασχεμένα, λίγο από τα αγορασμένα, περιπολικά υπάρχουν γενικά.
Η ερώτηση είναι από ποιους χρησιμοποιούνται, πόσα είναι "prive" και σε τι υπηρεσίες διατίθενται.
Μήπως ήρθε η ώρα λίγο να σταματήσουμε το copy-paste στις ανακοινώσεις μας και να γίνουμε πιο ουσιαστικοί?
Πχ πόσα οχήματα χρειάζεται μια διεύθυνση, μια γενική και ένα τμήμα? Πόσα από τα καινούργια διατέθηκαν σε επιτελεία και πόσα σε μάχιμες υπηρεσίες (και πόσα από αυτά σε περιπολίες.....)????
Οι υπηρεσίες έχουν κάνει έγραφα για να αποσυρθούν τα παλιά (αυτό της φωτο μοιάζει με Xsara....) ή περιμένουν να καούν για να μην γίνουν κακοί στους προϊσταμένους τους? Όταν τυπικά φαίνονται χρεωμένα (και λειτουργικά στα χαρτιά) σε μια υπηρεσία 7 οχήματα, γιατί να στείλουν άλλο?

Τέλος, λέτε να τα σκέφτηκα όλα αυτά εγώ αλλά όχι αυτοί που ασχολούνται με τα διοικητικά / συνδικαλιστικά? Δεν νομίζω.....