Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δυτ. Ελλάδα: Παρολίγον τραγωδία σε κυνήγι


Η επιλογή δύο ανδρών να παραβούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και να κυνηγήσουν σήμερα στην περιοχή του Βάλτου (δήμου Αμφιλοχίας) τους βγήκε σε πολύ κακό.

Ωστόσο το ευτύχημα είναι πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς ο ένας πυροβολήθηκε στο κεφάλι αλλά δεν φέρει σοβαρό τραυματισμό.

Οι δυο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες, κυνηγούσαν στην περιοχή Φτελιά όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έναν τον βρήκαν σκάγια από πυροβολισμό του άλλου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας αρχικά και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Όπως προέκυψε είχε «Άγιο» καθώς τα σκάγια τον βρήκαν στο κεφάλι χωρίς ευτυχώς να του προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα.

Οι δύο σύντροφοι στο κυνήγι ωστόσο έχουν τα… προβλεπόμενα μπλεξίματα με το νόμο που περιλαμβάνουν σύλληψη, δικογραφία και πρόστιμα για την παράβαση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Σε βάρος του τραυματία κυνηγού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών ενώ σε βάρος του δεύτερου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια σε συνδυασμό με το νόμο περί όπλων. Αμφότεροι, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

agrinionews.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια