Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Αποκάλυψη για το πρόστιμο - Ήθελε να κάνει προσαγωγή τη γιαγιά


Είναι πραγματικά απίστευτο το κύμα συμπαράστασης προς τη γιαγιά από τη Λαμία που της επιβλήθηκε πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση.

Στους κόλπους της αστυνομίας έχει ξεσπάσει πόλεμος για το συγκεκριμένο πρόστιμο, αφού όπως λέει στο LamiaReport ο πρόεδρος των αστυνομικών της Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης, όλο το προηγούμενο διάστημα κανείς αστυνομικός δεν είχε βεβαιώσει πρόστιμο στη γιαγιά, σεβόμενοι την ηλικία της και το δράμα της.

«Να την προσάγουμε»

Στην πεζή περίπολο που έκοψε το πρόστιμο στη γιαγιά χθες ήταν και μια πολιτική υπάλληλος της αστυνομίας, η οποία όχι μόνο επέμενε να βεβαιωθεί το πρόστιμο, αλλά κάλεσε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης για να οδηγήσουν την 80χρονη "εγκληματία" στο Αστυνομικό Τμήμα, επειδή δεν είχε άδεια για να πουλάει τα κηπευτικά.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και είδαν περί τίνος πρόκειται φυσικά αποχώρησαν χωρίς να κάνουν κάτι και χωρίς να μπορούν να φανταστούν τη συνέχεια. Όμως η πολιτική υπάλληλος επέμενε με "υπερβάλλοντα ζήλο" στην ένστολη συνάδελφό της να βεβαιώσει πρόστιμο στη γιαγιά για άσκοπη μετακίνηση, πράγμα το οποίο και έγινε.

Το «συγγνώμη» των αστυνομικών

Ιδιαίτερα διαφωτιστικός για το ρεπορτάζ ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, Νίκος Τριανταφύλλης, που αναφέρει ότι  «στο συνεργείο συμμετείχε πολιτική υπάλληλος η οποία προέρχεται από την πρώην δημοτική αστυνομία και η οποία έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Φθιώτιδας , όχι όμως ως ένστολο προσωπικό και η οποία ουσιαστικά βεβαίωσε την παράβαση», σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΑΣΥΦ.

Και ο κ. Τριανταφύλλης συνεχίζει ότι η συγκεκριμένη ενέργεια  «δε βρίσκει σύμφωνο το σύνολο του ένστολου προσωπικού της Φθιώτιδας, έστω και αν υποχρεώθηκε ουσιαστικά η συνάδελφος που ήταν μαζί με την πολιτική υπάλληλο στη σύνταξη της παράβασης μιας και η πολιτική υπάλληλος δεν έχει το δικαίωμα βεβαίωσης».

«Από μέρους μας ως συνδικαλιστικό όργανο και σε συνεργασία με το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Θύμιο Καραΐσκο είχε ληφθεί απόφαση για να πληρώσουμε εμείς το πρόστιμο, πλην όμως μας πρόλαβαν οι εξελίξεις με την παρέμβαση του κ. Υπουργού Οικονομικών, Χρηστου Σταϊκούρα, που ακύρωσε το πρόστιμο».

Και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, καταλήγει ζητώντας συγνώμη: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους αυτών που θα έπρεπε οι ίδιοι να ζητήσουν συγγνώμη και που δεν ανήκουν στο ένστολο ανθρώπινο δυναμικό. Πρέπει να τονιστεί ότι το ένστολο προσωπικό, το οποίο ως πρόεδρος με τιμή εκπροσωπώ, έχει αποδείξει τον τελευταίο χρόνο το κοινωνικό πρόσωπο από το οποίο διακατέχεται. Θα πρέπει να καταλάβει επίσης ο κόσμος, ότι ο αστυνομικός έχει καταντήσει ο σάκος του μποξ για όλους, ζητώντας του συνεχώς να εκτελεί και νέα καθήκοντα. Χωρίς ποτέ να του αφήνεται καμία επιλογή στο τι αναλαμβάνει, ακόμη και έξω από την περιοχή των καθηκόντων του».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε η γιαγιά στο LamiaReport για το πρόστιμο που της επιβλήθηκε:










Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι δουλειά έχει η πολιτικη υπάλληλος να βγει έξω μαζί με την πεζή περιπολία από την στιγμή που δεν προβλέπεται, μήπως είχε καιρό μέσα και ήθελε να πάει μια βολτα??βασικά τι δουλειά έχει στην αστυνομία? Ας την γυρίσουν πίσω στην δημοτική να κόβει και κανένα πρόστιμο για παρκάρισμα....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τόσοι αστυνομικοί είναι στα γραφεία την πολιτική υπάλληλο βγάλατε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας πληρώσει πρόστιμο η πολιτική υπάλληλος για άσκοπη μετακίνηση!! αφού η δουλειά της είναι για το γραφείο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι να περιμένει κανείς... Μην σας προξενεί εντύπωση. Η κατάσταση έχει ξεφύγει... Εδώ στη Συγγρού στη ΔΤΕ πολιτική υπάλληλος ασκεί ρόλο διοίκησης πέραν των αρμοδιοτήτων της σε αστυνομικούς... Υπογράφει κ διαταγές! Κι όλα αυτά έχοντας "άκρες" στη φυσική κ πολιτική ηγεσία...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έξυπνη η πολιτικός υπάλληλος.....
Άντε να τολμήσει να την ξαναβγάλει πεζή ο διοικητής.
Απογευματινή υπηρεσία μόνιμα την κόβω να κάνει σε κάποιο γραφείο!