Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμμαχία Μάχιμων Αστυνομικών: Κάνετε αυτό που πρέπει απέναντι στους συναδέλφους σας χωρίς μικροπολιτικά συμφέροντα και παιχνίδια


Ανακοίνωση της Συμμαχίας Μάχιμων Αστυνομικών

Ενώ σχεδόν καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες επιθέσεων σε οχήματα και οικίες συναδέλφων   μας   (κάποιοι   ψευτοεπαναστάτες   νομίζουν   ότι   εκφοβίζοντας   απλές οικογένειες και μικρά παιδιά θα σώσουν τον κόσμο ή θα αλλάξουν πολιτικές αποφάσεις),τόσο η πολιτική ηγεσία μας, όσο και τα λοιπά πολιτικά κόμματα, κωφεύουν και δεν έχουν καν καταδικάσει όλα αυτά τα περιστατικά βίας και τρομοκρατίας σε βάρος αστυνομικών(πιθανόν   η   θέση   τους   είναι   δύσκολη   καθώς   μετά   θα   πρέπει   να   αναγνωρίσουν   το επάγγελμά μας ως επικίνδυνο).

       Και σαν να μην φτάνει αυτό κωφεύει και το δευτεροβάθμιο όργανό μας, ο κύριος εκπρόσωπος όλων των αστυνομικών της Χώρας δηλαδή, χωρίς να έχει πάρει επίσημη θέση, ακόμα και μετά την δημοσιοποίηση απόπειρας εμπρηστικής επίθεσης στην οικία εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. και της εκτελεστικής της Π.Ο.ΑΣ.Υ. !!!! (Προφανώς δεν ανήκει στο στενό αυλικό περιβάλλον και κάποιους ίσως δεν του ενδιαφέρει και πολύ αν καεί το σπίτι του και όπως καλά θυμόμαστε οι ίδιοι τον είχαν στοχοποιήσει πριν 1,5 χρόνο περίπου για δηλώσεις του σχετικά με το άβατο των Εξαρχείων).            

 Κάνετε αυτό που πρέπει απέναντι στους συναδέλφους σας χωρίς μικροπολιτικά συμφέροντα και παιχνίδια.                                 

  Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΣΥ.Μ.Α.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια