Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Λάμπρος Παππάς - του Θέμη Καλαμάτα


Ανάρτηση τού Θέμη Καλαμάτα: Τον Αντιστρατηγο ε.α Λάμπρο Παππά τον Ηπειρώτη Αξιωματικό τον ξέρουμε όλοι όσοι φοιτήσαμε Αρχιφυλάκων και Αξιωματικών ασφαλώς.
Στην Αρχιφυλακων ( 1992-1993) τον είχαμε Καθηγητή στους Οργανικούς Νόμους και Κανονισμούς της Αστυνομίας και στην ΣΑΕΑ Διοικητή Ταξεως αρχικά και Σχολής αργότερα. ( 1995-1999)
Λάτρης της Πειθαρχίας και της Εκπαίδευσης αλλά ταυτόχρονα πολύ καλός και ευαίσθητος άνθρωπος.
Στην Σχολή ΤΕΜΕΣ (2011) κι αφού είχε αποστρατευτεί μόλις μπήκε για να μας κάνει μάθημα ως Καθηγητής τον περιμέναμε γνωρίζοντας ότι θα συγκινηθεί μόλις μας δει όλους μαζί εμάς της Θρυλικής 1ης Σειράς των Πανελληνίων Εξετάσεων μιας και είχαμε να τον δούμε από την Ορκωμοσία του 1999 οι περισσότεροι.
Μόλις λοιπόν ανέβηκε στην έδρα πράγματι του συνέβη αυτό που περιμέναμε.
Ενας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας καλός φίλος, ίσως ο Αξιωματικος που υπήρξε κοντά μας περισσότερο απ όλους.
Να εισαι καλά Στρατηγέ " Παπαλάμπρο"!!!! 








Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι νόημα έχουν όλα αυτά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Τέτοιο γλείψιμο!!!Μάλλον σε είχε στην λούφα....
Ο χρήστης Κωνσταντίνος είπε…
Είναι εκτίμηση προς Έναν Άξιο Άνθρωπο και Αξιωματικό που πέρασε από την αστυνομία, τώρα εσύ τι κατάλαβες μόνο εσύ ξέρεις
Ο χρήστης Α.Ξανθακος είπε…
Αρκετοί δούλεψαν σκληρά για την Αστυνομία και όντως πρόσφεραν.Καποιοι κατέθεσαν και την ψυχή τους. Ένας εξ αυτών είναι και ο Λάμπρος Παππάς. Να είσαι πάντα καλά Στρατηγέ.
Ο χρήστης Α.Ξανθακος είπε…
Αρκετοί δούλεψαν σκληρά για την Αστυνομία.Καποιοι κατέθεσαν και την ψυχή τους. Ένας εξ αυτών είναι και ο Λάμπρος Παππάς. Να είσαι πάντα καλά Στρατηγέ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πυροτεχνηματα γλυψιματα π@+@$0λογίας το αναγνωσμα σκεφτεται και γραφει, ενα αρθρο ουσιαστικο8 για τα σοβαρα προβληματα ποτε , ψαξτε να δειτε αρθρο του που γλειφει τον αρχηγο και εχει μια φωτογραφια του με αυτο το αρθρο θα γελασε και ο ιδιος ο αρχηγος οταν το ειδε , η ενα αλλο αρθρο που λεει : "αξιωματικαρες που περασαν απο τη γαδα απο τα χαμηλοταβανα γραφεια" , οτι να ναι ομως στον κοσμο του;,
Ο χρήστης Μπρους είπε…
Η θρυλική σειρά δεν ήταν η πρώτη, ήταν η τρίτη των Πανελληνίων.
Άντε ρε γιωτα άσχετε, αμα δεν ξέρεις για τι μιλάει ο άνθρωπος μην πετάγεται, δες κάνα masterchef
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ- ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΕΑ- ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά ναι.. Οκ. Μόνο για τις σχολές. Για πουθενά αλλού δεν ήταν.
Ο χρήστης Κωνσταντίνος είπε…
Για αυτό γράφεις σαν "ανώνυμος" γιατί είσαι κιόλας,
Ο χρήστης Nick Bal είπε…
Δεν μπορώ να καταλάβω τη χολή που βγάζουν μερικοί. Ο άνθρωπος είπε να τιμήσει με λίγα λόγια έναν άλλο άνθρωπο που θεωρεί ότι τον σημάδεψε . Γιατί θα πρέπει να κρίνουμε ανθρώπους που πιθανότατα δεν γνωρίζουμε. Έχουμε καταντήσει πολύ "μικροψυχοι" - για να μην πω κάτι άλλο- στην αστυνομία κ δεν είναι ωραίο .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυριε ΚΑΛΑΜΑΤΑ πολυ ωραιο το αρθρο σας , μας συγκινησατε για ακομη μια φορα😥😢😭
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αξιότιμε κύριε Καλαμάτα, είσαι ο Ανθρωπος , ο Επιστήμονας, ο Μαχιμός, ο Αγωνιστής της ΕΛ.ΑΣ. Πραγματικά τα γραφόμενα σου αναδεικνύουν το ήθος σου και το υψηλό σου επίπεδο. Εύχομαι η Υπηρεσία στο μέλλον να σου επιφυλάξει υψηλά και καίρια αξιώματα!