Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μ. Λώλης: Αναρωτιέμαι όμως δεν προσβάλλονται οι Ομοφυλόφιλοι που ανήκουν στη Κυβέρνηση και τη Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας


Ανάρτηση του Μιχάλη Λώλη
Στον απόηχο των προσβλητικών δηλώσεων, ανεπίτρεπτες εν έτει 2021 από έναν Υπουργό μιας φιλελεύθερης δημοκρατικής χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος είναι αρμόδιος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, γιατί δεν είναι μόνο αυτό που είπε, αλλά όλα αυτά που πιστεύει και θα ήθελε να πει και έτσι υποθάλπεται θεσμικά ο ρατσισμός και οι διακρίσεις.

Αναρωτιέμαι όμως δεν προσβάλλονται οι Ομοφυλόφιλοι που ανήκουν στη Κυβέρνηση και τη Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας (τουλάχιστον 4 που γνωρίζω εγώ), καθώς και όσοι έχουν οικογένειες που δεν είναι δήθεν κανονικές, δηλαδή με τη φυσική παρουσία και των δύο φύλων και των δύο γονέων (sic), επίσης όσοι εξ αυτών είναι παιδιά ορφανά, μονογονεϊκών οικογενειών, χωρισμένων γονιών, με ομοφυλόφιλο γονέα ή γονείς, όταν στιγματίζονται από τον αρμόδιο Υπουργό ως παρεκκλίνοντες, δυσπροσάρμοστοι και με ψυχολογικά προβλήματα, όπως συγκεκριμένα ανέφερε, επικαλούμενος αυθαίρετα ΟΛΕΣ τις επιστημονικές μελέτες για να υποστηρίξει τις ρατσιστικές δηλώσεις του.








Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αμα ησουν σε κανενα τμημα μαχιμος και δουλευες στο δρομο , δεν θα ειχες χρονο να αναρωτιεσαι τα παντα ολα οπως τα βλεπεις και να κανεις την τριχα τριχια αναμασωντας και διατηρωντας στο προσκηνιο δηθεν κοντρες και ρατσισμο και τα συναφη και να εκτρεφεις διχονοια και να χαμε να λεγαμε , ηρεμησε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άσε μας κι εσύ ρε Λωλη...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πολυ ευστοχος μπραβο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που ήσουν χαμένος Μιχαλάκη.Μήπως σε μετέθεσαν στα ΜΑΤ και δεν υπάρχεις πλέον; Πάντως το στύσιμο σου εκεί σε περιμένει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στη Ελλάδας ζεις μεγάλε κοίταξε να το συνηθίσεις...σε 200 χρόνια που θα ξεκινήσουμε να γινόμαστε Ευρώπη θα αλλάξουν και αυτά...κάνε πολλα παιδιά να τα προλάβουν τα τρισέγγονα σου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φταινε ΑΥΤΟΙ που σε κρατάνε εκεί και δεν σε στέλνουν σε κάνα ΑΤ μπας και καταλάβεις λίγο που δουλευεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κι εγώ αναρωτιέμαι...μήπως πρέπει να πας να διοικήσεις κανένα Α.Τ... μικτό κιολας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ασε μας ρε ΄΄μαχιμι΄΄ και εσύ....κοιτα να πας σε καμια Υπηρεσία μάχιμη της προκοπής, να δουλέψεις, για να αξίζεις τα ρημάδια τα λεφτά που παίρνεις....και μετά τα ξαναλέμε......Εδώ ο κοσμος καιγεται και ο ΛΩΛΗΣ .......ξυρίζεται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρέ Κούλη ακόμη να του βάλεις χαλινό αυτού;ακόμη τον νταντεύετε με το να τον έχετε στην υπηρεσία που τον είχαν τα χάπατα;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Τράβα δούλεψε λίγο πεζοδρόμιο και σταμάτα να μας πρήζεις πια με το κουσουρι σου...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είσαι καλό κοπέλακι ...γιαντα τα λέμε τουτανε τα πράματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, ο Λωλης...
Ο χρήστης Takis Toubi είπε…
Άρθρο 82Α Π.Κ.
"...Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια, ανεξάρτητα αν είναι Έλληνες ή αλλοδαποί, απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων, κατά το άρθρο 5 παρ. 2 του Συντάγματος, ενώ ο εισαγγελέας πρέπει να ξεχωρίσει τα κίνητρα και να τονίσει το ρατσιστικό κίνητρο..."
Για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του Αστυνομικού προσωπικού και του Ελληνικού λαού εν γένει κ. Αξιωματικέ, δε σας έχουμε δει ακόμα να λέτε τίποτα τους τελευταίους 10 μήνες τουλάχιστον! Μόνο ο σεξουαλικός προσανατολισμός σας ενδιαφέρει εκεί που ταχθήκατε να υπηρετείτε Κύριε? Και ενίοτε σας απασχολούν οι αλλοδαποί, οι τοξικομανείς, οι Ρομά κ.α.??
Για να γνωρίζετε κ. Λώλη, το Αστυνομικό προσωπικό διακατέχεται στο μεγαλύτερο ποσοστό του, από Ορθοδόξους Χριστιανούς! Και επειδή προφανώς κλείνετε και εσείς τα μάτια σας και κρύβεστε, μπρος στο πρόβλημα της ΔΗΘΕΝ προστασίας της δημόσιας υγείας, θα σας παρακαλούσα να ασχοληθείτε με Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που "εκτελούν" εντολές ανωτέρων, καταστρατηγώντας το μισό Σύνταγμα σε θρησκευτικές πεποιθήσεις, σε βάρος των παραπάνω Αστυνομικών!
Σταματήστε επιτέλους να έχετε το ενδιαφέρον σας συνέχεια στα πάθη σας και συγκεκριμένα στην ...έξοδο-κοπρώνα του οπίσθιου μέρους του σώματός σας!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή στη δουλειά κ ο Μιχάλης είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι μας