Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Προέδρου της Ένωση Αξιωματικών Κρήτης προς τον Γιάννη Κατσιαμάκα


Στρατηγέ, αξιότιμε Πρόεδρε και αγαπητέ φίλε Γιάννη Κατσιαμάκα 

Προσωπικά θα ήθελα να σε συγχαρώ για τη λαμπρή σταδιοδρομία σου τόσο στην Αστυνομία όσο και στο Συνδικαλισμό των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Αποτελείς ένα από τα ιστορικά - θρυλικά στελέχη της Ομοσπονδίας μας από ιδρύσεως της, έναν φάρο φωτεινό για όλους εμάς τους νεότερους.

Με την παρουσία σου και την μακρόχρονη θητεία σου στο τιμόνι της ΠΟΑΞΙΑ κατάφερες να αναδείξεις φλέγοντα ζητήματα και να επιλύσεις σοβαρότατα προβλήματα που απασχόλησαν κατά καιρούς τους συναδέλφους μας.

Ως πλέον ένας από τους μακροβιότερους Προέδρους, κατόρθωσες να διατηρήσεις στο έπακρο τις ισορροπίες μεταξύ των Αξιωματικών της Ομοσπονδίας μας, κερδίζοντας με το σπαθί σου την αναγνώριση και το σεβασμό του συνόλου των Αντιπροσώπων από την Κρήτη μέχρι και τον Έβρο.
"Παρών" σε κάθε μάχη, πρωτοπόρος και πρωτεργάτης, ως γνήσιος ηγέτης, έδινες πάντοτε το εναρκτήριο σύνθημα στο στίβο των διεκδικήσεων, καθοδηγώντας όλους εμάς και υποδεικνύοντας το δρόμο για την επίτευξη των στόχων μας.

Το όνομα σου, μαζί με τους Δημήτρη Γεωργατζή, Γιώργο Καμαρινόπουλο, Μιχάλη Βετούλη, Ηλία Βλαχογιάννη και Σάββα Σαββίδη φιγουράρει πλέον στο Πάνθεον των κορυφαίων ηγετών του δευτεροβάθμιου σωματείου των Ελλήνων Αξιωματικών της Αστυνομίας μας.

Είναι τιμή μου που σε γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σου τα τελευταία χρόνια στο Δ.Σ. της ΠΟΑΞΙΑ. Σου εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια με υγεία και τύχη στο διάβα σου και να γνωρίζεις ότι στη Μεγαλόνησο έχεις φίλους μπιστικούς και επιστήθιους που σε σέβονται και σε εκτιμούν.

Στέλιος Καρακούδης
Πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Κατάλαβα.... Δημοσιεύματα για διαφθορά δεν τα έχεις διαβάσει?????
Πριν ένα ετος ήταν..
Τουλάχιστον έπρεπε για τον έναν που βγήκαν μέχρι και φωτογραφίες να τον έχεις παραλείψει...δεν ομιλώ για τον Κατσιαμακα....Είσαι συνδικαλιστής..και έπρεπε να γνωρίζεις....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά.....μας πήραν ως εδώ τα σάλια...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ο πρόεδρος τίμησε το συνδικαλιστικό κίνημα και την ελληνική αστυνομία...τον ευχαριστούμε...Επίσης θεωρώ οτιο πρόεδρος απο τη Κρήτη..Είναι αξιοπρεπείς και λεβέντης..Χωρίς να τον γνωρίζω...τιμά το συνδικαλισμοστη Κρήτη..Υγεία σε όλους...