Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ζευγάρι διαρρηκτών στα χέρια της Αστυνομίας - Εβγαιναν κάθε μέρα για «δουλειά»


Ένα ζευγάρι διαρρηκτών, που από την αρχή του χρόνου είχε γίνει «πονοκέφαλος» για την Αστυνομία, κατάφεραν να συλλάβουν τα στελέχη του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας. Πρόκειται για δύο υπηκόους Αλβανίας, 31 και 38 ετών, οι οποίοι κάθε μέρα έφευγαν από το σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας και με το αυτοκίνητο ενός συγγενούς τους έκαναν βόλτες σε όλην την Αττική, μέχρι να εντοπίσουν κάποια μονοκατοικία, που να φαίνεται ότι δεν είναι μέσα οι ένοικοί της. Άρπαζαν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν και συνέχιζαν.

Η 38χρονη πάντα έμενε στον δρόμο και είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου, ενώ ο σύντροφός της ήταν εκείνος, που έμπαινε μέσα στους «στόχους» τους.

Εκείνο που προκάλεσε την εντύπωση των αστυνομικών είναι ότι, ενώ προτιμούσαν τις μονοκατοικίες, διέρρηξαν και φούρνο στον Πειραιά, απ’όπου κατάφεραν και πήραν τουλάχιστον δώδεκα χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Τα στελέχη του Τμήματος Διαρρηκτών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το ζευγάρι σε οκτώ περιπτώσεις κλοπών, μέσα από κάμερες ασφαλείας, δακτυλικών αποτυπωμάτων και φυσικής επιτήρησης, αλλά θεωρούν ότι οι ενέργειές τους είναι πολύ περισσότερες. Κατάφεραν, όμως, στις υπόλοιπες να μην αφήσουν ίχνη.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, περίστροφο, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, κοσμήματα, ρολόγια, παλαιά νομίσματα, κατσαβίδια, χρηματικά ποσά και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τη διάπραξη των κλοπών.

Ο άνδρας προφυλακίστηκε, ύστερα από την απολογία του, ενώ η σύντροφός του αφέθηκε ελεύθερη, καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας σε κλοπές – διαρρήξεις.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια