Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Εγκατέλειψε τους τραυματίες του τροχαίου και εντοπίστηκε πέντε μήνες μετά


Διαπληκτίστηκε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του με τον οδηγό μιας μηχανής και για να τον εκδικηθεί έστριψε το τιμόνι του προς τη μοτοσικλέτα, ρίχνοντας και τραυματίζοντας τα δυο άτομα που επέβαιναν σε αυτή. Στη συνέχεια ο ασυνείδητος οδηγός τους εγκατέλειψε, αλλά φρόντισε να πάει το αυτοκίνητό του στο συνεργείο ώστε εάν βρεθεί από την Αστυνομία να μπερδέψει τις Αρχές και να εμφανίσει ένα ατρακάριστο όχημα.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 11/9/2020 γύρω τις 11 το βράδυ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν και δύο γυναίκες άρχισε να μαλώνει εν κινήσει με τον οδηγό μιας μοτοσικλέτας μάρκας Piaggio Beverly στην περιοχή του Γιόφυρο. Στρίβοντας το τιμόνι αριστερά χτύπησε τη μηχανή στη δεξιά της πλευρά και οι δυο επιβάτες της, ο οδηγός ηλικίας 35 ετών και η συνεπιβάτιδα του, τραυματίστηκαν ελαφρά.

Όλους αυτούς τους μήνες η Τροχαία Ηρακλείου  έχοντας λιγοστά στοιχεία στη διάθεσή της κατάφερε να εντοπίσει τον οδηγό του οχήματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ελέγχθηκαν  περίπου 40 οχήματα για να καταλήξουν μετά από μήνες ερευνών στα τέσσερα… επικρατέστερα. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος που τελικώς συγκέντρωσε όλες τις υποψίες, είχε φροντίσει να το περάσει από συνεργείο για να διορθωθεί η ζημιά από την πρόσκρουση με τη μηχανή που ο ίδιος προκάλεσε. Όμως εμπειρογνώμονας που είχε οριστεί από την Τροχαία διαπίστωσε ένα σημάδι που δεν είχε καλυφθεί κατά την επισκευή του οχήματος.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ένας 21χρονος Ηρακλειώτης, που δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές παραδέχτηκε την πράξη του και είπε ότι το έκανε γιατί ο οδηγός της μηχανής τον είχε εξυβρίσει…

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για διάφορα αδικήματα

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια