Ντελίβερι κοκαΐνης με αυτοκίνητο και αναψυκτικό


Παραδόσεις κοκαΐνης σε κάθε ενδιαφερόμενο με το αυτοκίνητό του έκανε ένας 27χρονος, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος έπεσε στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σχεδόν καθημερινά ο 27χρονος τοποθετούσε σε μία κρύπτη, που είχε φτιάξει στην κονσόλα του οχήματός του, κάτω από το χειρόφρενο, ποσότητα άνω του μισού κιλού, χωρισμένη σε δόσεις, και παρέδιδε την κοκαΐνη στους χρήστες της, όπου του ζητούσαν.

Αστυνομικοί, που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση εντοπισμού του, ανέφεραν ότι ήταν πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του και ιδιαίτερα δύσκολη η παρακολούθησή του.

Ο 27χρονος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία, είχε επινοήσει και κόλπο, ώστε να μεταφέρει τη ναρκωτική ουσία, ακόμα και πεζός, χωρίς να γίνει αντιληπτός σε έναν πιθανό τυχαίο έλεγχο. Κρατούσε στα χέρια του ένα κουτάκι αναψυκτικού, το οποίο όμως είχε κόψει με προσοχή, ώστε να κρύβει στο εσωτερικό του τις δόσεις της κοκαΐνης.Κατά τη σύλληψή του ο 27χρονος παρέδιδε κοκαΐνη σε έναν 46χρονο, τον οποίο επίσης συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Αμέσως μετά τις συλλήψεις, τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα και στο σπίτι του 27χρονου. Συνολικά εντόπισαν σχεδόν μισό κιλό κοκαΐνης, το κουτάκι του αναψυκτικού, αλλά και μία αυτοσχέδια συσκευή για το ”βράσιμο” της κοκαΐνης.

Μανώλης Ασαριώτης