Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο αρχείο η υπόθεση Μπεκατώρου λόγω παραγραφής


Τέλος μπαίνει στη δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας. Όπως αναμενόταν, ο εισαγγελέας Νικόλαος Στεφανάτος έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, αφού το καταγγελλόμενο αδίκημα φέρεται να έλαβε χώρα το 1998 και έχει παραγραφεί.

 

 

Συνεπώς η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να παρέμβει με την άσκηση ποινικής δίωξης. Παράλληλα, στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα, η Σοφία Μπεκατώρου ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού είχε κατονομάσει συνολικά άλλες 3 περιπτώσεις αθλητριών που είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από προπονητές ή παράγοντες, από τις οποίες όμως εμφανίστηκε να καταθέσει μόνο μια, η 21χρονη αθλήτρια που κατήγγειλε κακοποίηση από τον προπονητή της όταν ήταν έντεκα χρόνων. Ο 38χρονος σήμερα άνδρας έχει κριθεί προφυλακιστέος από ανακριτή και εισαγγελέα.

 

Σε ότι αφορά τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, ο πατέρας της αθλήτριας φέρεται να κατήγγειλε ότι σε εξοχική κατοικία της οικογένειας του προπονητή σε κωμόπολη της Βοιωτίας υπάρχουν όπλα, μεταξύ αυτών και ενός καλάσνικοφ. Κατόπιν αυτού, ο κ. Στεφανάτος διαβίβασε αντίγραφο της δικογραφίας στον εισαγγελέα της Θήβας προκειμένου να διερευνηθεί και αυτό το σκέλος της υπόθεσης.

 

dikastiko.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια