Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ευκαιρία να εμβολιαστούν αστυνομικοί σήμερα λόγω κακοκαιρίας


Δεκάδες αστυνομικοί εμβολιάζονται σήμερα στην Αττική, καθώς πολλά εμβόλια κινδύνευαν να μείνουν αδιάθετα, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της αδυναμίας των ηλικιωμένων να μετακινηθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο Αττικάρχης, ο οποίος έτσι κι αλλιώς ήταν και ο συντονιστής της διαδικασίας πριν από τις κρίσεις, έχει δώσει εντολή να μην χαθεί ούτε μία ευκαιρία εμβολιασμού του προσωπικού και μάλιστα εάν χρειαστεί ακόμα και με περιπολικά θα μεταφέρουν ενστόλους, που δεν μπορούν να μετακινηθούν λόγω χιονιού.
Αντίστοιχα αρκετοί αστυνομικοί μαθαίνουμε ότι δήλωσαν πως επιθυμούν να εμβολιαστούν σήμερα, καθώς το θεώρησαν ευκαιρία.








Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΔΙΑΘΕΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ο Αττικάρχης έδωσε μια εντολή, η οποία προήλθε κατόπιν εκτακτου σχεδίου που εκπονήθηκε την τελευταία στιγμή απο το επιτελείο της Κατεχάκη. Στο επιτελειο λειτουργεί ειδική ομάδα που ειναι αρμόδια για το σχεδιασμό εμβολιασμού του αστυνομικού προσωπικού ώστε να μην χαθεί ουτε μια δόση που μένει αδιάθετη.
Η εντολή λοιπόν να μην χαθεί ουτε μια δόση προέρχεται από τον αρχηγό και το επιτελείο και ο αττικαρχης το μονο που έκανε ως ένας από τους πολλούς συντονιστλες των διευθύνσεων της Χώρας, ηταν να την εκτελέσει.
Μπραβο στους συναδερφους που ανταπόκριθηκαν κατω απο δύσκολες καιρικές συνθήκες και βοήθησαν να μην χαθούν πολλες δόσεις.

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα εμβολια που εκαναν οι συναδελφοι εμειναν για πολλες ωρες εκτος της προβλεπομενης θερμοκρασιας. Καλη τυχη.......