Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το πρωτοσέλιδο που έμεινε αναπάντητο από τον κ. υπουργό, όχι όμως και από το ... Μαξίμου


Ήταν Νοεμβρίου, όταν αναρτήθηκε στα περίπτερα το σχετικό πρωτοσέλδο της εφημερίδας ΜΠΑΜ, του κ. Πέτρου Κουσουλού. Δεν θα επεκταθούμε σήμερα σε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και όταν θ' ασχοληθούμε περαιτέρω, θα υποκύψουμε στον πειρασμό να παραθέσουμε σκηνές και καταστάσεις που δημοσιογραφικά μας αφήνουν αδιάφορους. Μόνο στην ουσία. στα πως και τα γιατί ένας υπουργός, σε μια αμιγώς προσωπική υπόθεση, χρησιμοποιεί είτε αναγκάζει τους αστυνομικούς συνοδούς ν' αποτελέσουν υποκείμενα καταγγελίας και σχολιασμού ως κοινοί ψευδομάρτυρες.
 
Εισαγωγικά ωστόσο σημειώνουμε πως ο κ. υπουργός όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν απάντησε, δεν κινήθηκε νομικά, ούτε έστειλε έστω ένα ... εξώδικο!
 
Αντ' αυτού, όπως ενημερωνόμαστε, σηκώθηκε το "μαξιλάρι" από το μέγαρο Μαξίμου και υπό το απροσχημάτιστο επιχείρημα πως ο κ. υπουργός αποτελεί προϊόν προστασίας, ζήτησε από την δημοσιογραφική να μην ασχοληθεί με την υπόθεση, γιατί αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες. Οι συνέπειες, όπως τουλάχιστον ερμηνεύθηκε τότε από τα συμφραζόμενα, θα ήταν κάποιο οικονομικό πλήγμα μέσα από τον έλεγχο και κατανομή της διαφήμισης. 

Γνωρίζουμε πως η δημοσιογραφική ομάδα, έχοντας στα χέρια τους όλο το φάκελο της σχετικής δικογραφίας, προχώρησε σε τουλάχιστον ακόμα μία δημοσίευση, αδιαφορώντας προφανώς για τις όποιες συνέπειες, πλην όμως έκτοτε, ακόμα αναμένουν την απάντηση του κ. υπουργού ή έστω ένα εξώδικο. 
 
Σε ότι μας αφορά η αναγκαιότητα της ευθείας απάντησης, συνίσταται σε δύο σκέλη. Εάν και με ποια δικαιοδοσία οι αστυνομικοί συνοδοί κατέστησαν εαυτούς ψευδομάρτυρες υπό την πίεση του κ. υπουργού ο οποίος συνδυάζει εμμέσως και την ιδιότητα του εργοδότη, όπως επίσης και αν πλευράς του έγινε απόπειρα εξαπάτησης της δικαιοσύνης, δια μέσω ψευδομαρτύρων.


ΥΓ: Επειδή αρχίσαμε να διαβάζουμε διάφορα περί της εμπλοκής μας στην υπόθεση διαφθοράς των αξιωματικών της ΕΛΑΣ, να υπενθυμίσουμε στους φίλους μας ότι εμείς πολλαπλώς και σε κάθε ευκαιρία, αφενός δεν κρύψαμε τις δημοσιογραφικού χαρακτήρα σχέσεις, αφετέρου επίσης σε κάσθε ευκαιρία ζητάμε από αυτή τη δικαιοσύνη την παραπομπή μας και όχι την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, για να καταστεί παραπάνω από ευκρινές το ποιοί είμαστε και σε τί επενδύσαμε- αποσκοπήσαμε. Εμείς αυτό κάνουμε με βάση τη συνείδηση μας. Οι άλλοι το κάνουν αυτό, ή καταφεύγουν πρώτα στην εξαπάτηση και στη συνέχεια στο θάψιμο της όποιας υπόθεσης του αφορά;



του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραϊβαζ κάτι σου έχει στοιχίσει πολύ, πες το μας γιατί μας τα έχεις κάνει τσουρέκια. Άλλαξε το bloko και κάνε το diabloko με τόση διαπλοκή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Του έχει κοστίσει που έφυγαν οι φίλοι του αλλά και ότι δεν είναι και αυτός στο συμβούλιο των κρίσεων
Έλεος κύριε Χρυσοχοΐδη σας παρακαλω βάλτε και το bloko να κάνει κρίσεις μην είστε τόσο αγενείς με έναν τόσο μεγάλης εμβέλειας δημοσιογραφο
Αλλά δυστυχώς εκει στην κατεχακη θρέφεται τέτοια κουμάσια που επειδή έχουν στην κατοχή τους ένα σάιτ νομίζουν ότι μπορούν να παρεμβαίνουν στο τι αποφασίζει η κάθε κυβέρνηση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απορώ ένας δημοσιογράφος τι είδους δημοσιογραφική σχέση μπορεί να έχει με Παπασπύρου-Μάλαμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε φίλε πάλι τα ίδια ειλικρινά επειδή σε λυπάμαι θα μεσολαβήσω στον Οικονόμου να σε πάρει σύμβουλο επι των κρίσεων γράψε τίποτα σοβαρό μας τα εχεις πρήξει εσυ και ο φίλος σου ο Γιάννης α ξέχασα βάλε διαφήμιση και τον Βελόπουλο τώρα κατι θα πάρεις και από εκει