Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Για την πανεπιστημιακή Αστυνομία ενημέρωσε η Ένωση Αθηνών τον Βουλευτή Χατζηδάκη Διονύσιο


Ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Σε συνέχεια των ενημερωτικών επισκέψεών μας  σε Βουλευτές του Κοινοβουλίου, το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών πραγματοποίησε συνάντηση με τον Βουλευτή Ν.Δ. κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Διονύσιο, προκειμένου να γίνει κοινωνός των απόψεων –αντιρρήσεων –  προτάσεών μας, αναφορικά με τη στελέχωση της νέας Υπηρεσίας για τη φύλαξη των Πανεπιστημίων και την επιφόρτισή της στην ΕΛ.ΑΣ., όπως δημοσιεύτηκε στη Δημόσια Διαβούλευση.

Για πολλοστή φορά καταστήσαμε σαφές ότι είμαστε υπέρ της φύλαξης – προστασίας των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, ενώ είμαστε όμως κάθετα αντίθετοι στον τρόπο με τον οποίο αυτό πρόκειται να συμβεί.

Ο κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ προερχόμενος από το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, συνεπώς γνώστης επιχειρησιακών ζητημάτων, έδειξε μεγάλη προσήλωση στα ζητήματα που του αναδείξαμε και δεσμεύτηκε να προωθήσει μέσω του θεσμικού του ρόλου τα αναγραφόμενα στο υπόμνημά μας.

Σε αντίθεση με κάποιες  συνιστώσες του συνδικαλιστικού κινήματος – φερέφωνα της Ηγεσίας, που τους ενδιαφέρει αποκλειστικά το συντεχνιακό τους κομμάτι και προφανώς όχι τα προβλήματα που θα ανακύψουν στην ΕΛ.ΑΣ.,  συνεχίζουμε τον αρραγή αγώνα μας εκπροσωπώντας τα 10.000 μέλη μας και ενημερώνοντας πολίτες, βουλευτές, φορείς κλπ για τους χειρισμούς της πολιτείας, θα έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη, καθ’ ότι όπως όλοι γνωρίζουν τα γραπτά μένουν !!!

Όλοι θα κριθούν στο μέλλον

για τις πράξεις ή παραλείψεις τους !!!

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια