Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσπαθούν να καλύψουν τη Ζαρούλια, αλλά άφησαν ίχνη


Πανικόβλητοι οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής, προσπαθούν να καλύψουν τη Ζαρούλια, που κανονικά πρέπει να πάει στη φυλακή, αλλά δεν ξέρουν ότι στο Ιντερνετ μένουν ίχνη. Ετσι, διορθώνοντας με καθυστέρηση μιας μέρας δημοσίευμα στη ρυπαρο-ιστοσελίδα τους, μετά την αποκάλυψή του από την Κόντρα-eksegersi.gr, το μόνο που κατάφεραν είναι να παρουσιάσουν με τον πιο επίσημο τρόπο μια ομολογία ενοχής της Ζαρούλια.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Σχολιάζοντας σήμερα το πρωί τη συντονισμένη πρόκληση των νεοναζιστικών μορφωμάτων, αναφερθήκαμε και στην παρουσία της Ζαρούλια σε εκδήλωση στο νεκροταφείο Πετρούπολης, επικεφαλής αντιπροσωπίας της ΧΑ, που κατέθεσε και στεφάνι εκ μέρους του φιρερίσκου Μιχαλολιάκου. Και σημειώσαμε:

Η Ζαρούλια έχει καταδικαστεί για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Το δικαστήριο ανέστειλε την εκτέλεση της ποινής της (μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο δεύτερο βαθμό), κρίνοντας ότι στο πρόσωπό της δε συντρέχει κίνδυνος διάπραξης άλλων αδικημάτων. Στο πλαίσιο της «εξωστρέφειας» που επιχειρεί το νεοναζιστικό μόρφωμα, η Ζαρούλια εμφανίστηκε ως εκπρόσωπός του σε εκδήλωση. Δηλαδή, η καταδικασμένη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση συνεχίζει ανενόχλητη να εκπροσωπεί την εγκληματική οργάνωση!

Η Ζαρούλια βγάζει κοροϊδευτικά τη γλώσσα στο δικαστήριο που της ανέστειλε την ποινή, αντί να τη στείλει –ως όφειλε- στη φυλακή μαζί με τους υπόλοιπους νεοναζιστές εγκληματίες. Παραβιάζει προκλητικά το πλαίσιο αναστολής εκτέλεσης της ποινής της. Δε θα έπρεπε ν’ ασχοληθούν μ’ αυτό οι δικαστικές αρχές;

Οι χρυσαυγίτες πανικοβλήθηκαν από την αποκάλυψη και το σχόλιο. Και τι έκαναν; «Μπαλαμούτιασαν» εκ των υστέρων το δημοσίευμά τους, αφαιρώντας απ’ αυτό το όνομα της Ζαρούλια! Καλά, δεν τους είπε κανείς ότι στο Ιντερνετ μένουν ίχνη;

Ιδού το αρχικό δημοσίευμα της νεοναζιστικής ρυπαρο-ιστοσελίδας, όπως το αποθήκευσε προσωρινά η Google στις 31 Γενάρη, ώρα 11:25:47 GMT:

 

Είναι το δημοσίευμα που σχολιάσαμε εμείς την 1η Φλεβάρη, ώρα 11:27. Τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα το δημοσίευμα ήταν αυτό που αποθήκευσε η Google και ανέφερε τα εξής:

«Αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής την Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, τίμησε την Μνήμη του Ήρωα των Ιμίων Έκτορα Γιαλοψού πραγματοποιώντας τρισάγιο στο κοιμητήριο Πετρούπολης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Αρχηγού του Κινήματος Γ.Γ. Ν. Γ. Μιχαλολιάκου».

Κάποια ώρα αργότερα, αφού διάβασαν το δημοσίευμά μας και προφανώς χτύπησαν καμπανάκια οι δικηγόροι της φιρερικής φαμίλιας, αφαίρεσαν το όνομα της Ζαρούλια από το δημοσίευμα, το οποίο διαμορφώθηκε ως εξής:

H μόνη διαφορά σε σχέση με την αρχική ανάρτηση είναι ότι αφαιρέθηκε η φράση «με επικεφαλής την Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια»!

Περιττεύει να πούμε ότι αυτή η πανικόβλητη «διόρθωση» αποτελεί ομολογία ενοχής της Ζαρούλια.

Περιμένουμε, λοιπόν, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, η οποία έχει λάβει την παραγγελία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειου Πλιώτα, να εξετάσει την αίτησή μας σχετικά με τη συνέχιση της δράσης της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ και των παραφυάδων της (να διατάξει προκαταρκτική εξέταση, δηλαδή), να κινηθεί άμεσα και γρήγορα.

Δεν μπορεί ένα μόρφωμα που έχει κριθεί από ανώτερο δικαστήριο ότι αποτελεί εγκληματική οργάνωση, να συνεχίζει τη δράση του σαν να μην τρέχει τίποτα. Δεν μπορεί η Ζαρούλια, που έχει καταδικαστεί για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και της έχει δοθεί αναστολή εκτέλεσης ποινής (με το εισαγγελικό επιχείρημα ότι δήθεν η ΧΑ έχει διαλυθεί και με τους δικούς της κουτοπόνηρους ισχυρισμούς ότι αυτή απλά έκανε τον σοφέρ του συζύγου της και μεγάλωνε το παιδί της), να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της εγκληματικής οργάνωσης σε προκλητικές δημόσιες εκδηλώσεις.

Aυτά που περιγράψαμε παραπάνω αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Ο φίρερ διοικεί από τη φυλακή ό,τι απέμεινε από τη νεοναζιστική του συμμορία, με τρόπο φαμίλιας της σικελικής μαφίας. Τις εντολές του μεταφέρει η σύζυγός του, η οποία είναι η «αντ’ αυτού». Ο,τι λέει η Ζαρούλια είναι νόμος για τους εκτός φυλακής χρυσαυγίτες. Ακόμα και η κόρη του (γνωστή για τα «κωλοδάχτυλα» και τις βρισιές στους δημοσιογράφους, τη μέρα που ο πατέρας της οδηγούνταν στη φυλακή) έχει εξέχοντα ρόλο. Μάλλον δική της είναι η γυναικεία φωνή που ακούγεται να διαβάζει το μήνυμα του φιρερίσκου στους συγκεντρωμένους νεοναζιστές για τη φιέστα των Ιμίων.

Το μήνυμα που κατέληγε με το ανατριχιαστικό σύνθημα που επανέλαβαν με ουρλιαχτά τα ανθρωποειδή: «Ελευθερία στη Χρυσή Αυγή – Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη». Δέσμευση για συνέχιση της εγκληματικής τους δράσης, που σφραγίστηκε με το αίμα των νεκρών Παύλου Φύσσα και Σαχζάτ Λουκμάν, των λιντσαρισμένων αιγύπτιων ψαράδων, των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, των αγωνιστών της «Αντίπνοιας», του «Ρεσάλτο», της «Φαβέλας», του «Συνεργείου» και τόσων άλλων, μεταναστών, κομμουνιστών, αντιεξουσιαστών, αριστερών.

Δεν πρέπει να αφήσουμε να τους «περάσει»!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια