Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Χτύπημα κάτω από τη μέση'' η αποστολή φωτογραφίας με τα ΜΑΤ στο λεωφορείο


Χτύπημα κάτω από τη μέση τόσο στη Διοίκηση όσο και προς τους εκπροσώπους, χαρακτηρίζουν αστυνομικές πηγές την αποστολή φωτογραφίας που συνοδεύεται από σχετικό κείμενο αναφορικά με αστυνομικούς των ΜΑΤ που βρίσκονται μέσα σε όχημα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η στόχευση της αποστολής της φωτογραφίας και του κειμένου είναι εντελώς διαφορετική και δεν έγινε για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Η υπηρεσία, όπως σημειώνεται, έχει λάβει εδώ και μήνες όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία των αστυνομικών αλλά και για την αντιμετώπιση όλων των πιθανών επιπτώσεων από τον κορωνοϊό στην περίπτωση ανίχνευσης κρούσματων.

Το κείμενο που δημοσίευσε νωρίτερα το bloko.gr





Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πεντε ατομα μεταγωγη στο οχημα χειροτερη κατασταση απο τα ΜΑΤ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ίδια διοίκηση που μας χορήγησε 2-3 μάσκες μιας χρήσης για μήνες στο πρώτο lockdown έχει το θράσος να μιλάει για χτύπημα κάτω από την μέση;

Που ήταν η ηγεσία όταν οι μάχιμοι ήμασταν αναγκασμένοι να αγοράζουμε υλικά από την τσέπη μας;

Που είναι τώρα που πρέπει να περιμένουμε να μην έρθει κάποιος για να έχουμε μια δόση εμβολίου;

Που είναι το ενδιαφέρον της όταν γίνονται πορείες και οι αστυνομικοί αναγκάζονται να αναπνέουν τον ιδρώτα των διαμαρτυρόμενων για να μην τους χαλάσουν την επαναστατική γυμναστική;

Ποιος ενδιαφέρεται για τις προσαγωγές με οχήματα που δεν έχουν ξεχωριστή καμπίνα με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς τον κίνδυνο μόλυνσης των συναδέλφων που κάνουν τις προσαγωγές-μεταγωγες;

Θα μπορούσα να γράφω παραδείγματα για ώρες αλλά δεν θέλω να κουράσω άλλο.

Όσο για τους συνδικαλιστές είναι άδικο να μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι κατά την ταπεινή άποψη. Προσπάθησαν, κάποιοι περισσότερο κάποιοι λιγότερο κάποιοι ελάχιστοι καθόλου αλλά τα αποτελέσματα δυστυχώς δεν είναι αυτά που θα θέλαμε.

Δυστυχώς κάποιοι μας θεωρούν αναλώσιμους και δεδομένους. Να ξέρουν όμως ότι η υπομονή έχει όρια και η αγανάκτηση είναι κακός σύμβουλος.

Βάλαμε πλάτη, όπως βάζουμε χρόνια τώρα, καιρός να δούμε ανταπόκριση γιατί το φιλότιμο τελειώνει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στους χωροφύλακες δεν κολλάει ο ιός...Αλλά αν τύχει και κολλήσει θα είσαι ο μ....ας που δεν προσέχει.ΟΥΓΚΑΝΤΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τηλέφωνο επιτόπου έναν εισαγγελέα για αυτοψία...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι χτύπημα κάτω απ την μέση? Είναι ή δεν είναι 21 άτομα σε 10τμ? Αυτοί οι συνάδελφοι έπρεπε να είχαν κάνει πρώτοι το εμβόλιο.