Το τελευταίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί στην ΕΛΑΣ: Γιατί οι κρίσεις δεν γίνονται Σαββατοκύριακο


Εδώ οι κρίσεις εκεί οι κρίσεις, πού είναι οι κρίσεις; Κι ενώ όλα πλέον δείχνουν πως -άγνωστο γιατί- μεταφέρονται για τη Δευτέρα, κάτι σαν τις εορτές Αγίων δηλαδή που είναι κινητές αναλόγως Πάσχα, το δεδομένο είναι πως έχουν γίνει και με διαφορά, οι πιο αδιάφορες όλων των εποχών στην ιστορία της αλχημείας τους.

Πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει αντίθετα, το ανέκδοτο αλληγορίας και σαρκασμού που κυκλοφορεί ευρέως όπως μαθαίνουμε μεταξύ αστυνομικών. Γιατί οι κρίσεις δεν θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο; Επειδή οι ... μητροπολίτες της ΕΛΑΣ, έχουν αυξημένα λειτουργικά καθήκοντα.
 
Έτσι είναι. Όταν σπέρνεις ανέμους, εισπράττεις ανελέητο χιούμορ, καυστικό και εύστοχο, καθώς δυστυχώς η πραγματικότητα απ' όποια πλευρά του κατόπτρου κι αν τη δεις, δεν απέχει.
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ
 5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Έχουν πάει φωτιά τα τηλέφωνα...

Unknown είπε...

Σοβαρό σχόλιο.....Μητροπολητες έχει και η δημοσιογραφία κ.Καραιβαζ και εσείς είστε ένας από αυτούς...

Ανώνυμος είπε...

C I R C U S

Ανώνυμος είπε...

Κρίσεις για εσωτερική κατανάλωση...κανείς δε σας δίνει σημασία

Unknown είπε...

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΗ ΑΝΑΚΡΙΤΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ 95 ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ???? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ 95 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ ΔΩΡΕΑΝ ΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΙ ΜΑΣ
Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ.....
ΑΡΧ/ΚΑΣ (253419) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Δ.Α.Α.Α