Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θωμάς Μπόζιαρης: Εύχομαι από καρδιάς καλή Αρχή και καλή Δύναμη στους νέους Συνοριοφύλακες


Ανάρτηση τού Θωμά Μπόζιαρη, προέδρου Συνοριακών Αττικής: Έτυχε σήμερα να συνεργαστώ με τρεις Υπηρεσίες, κατά τη εκτέλεση των καθηκόντων μου.Με το ΠΡΟΚΕΚΑ Ταύρου, το ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλεζας και το ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου.

Δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στο προσωπικό των τριών Υπηρεσιών, ανδρες και γυναίκες, οι οποίοι διαθέτουν τόσο επαγγελματική επάρκεια και Ήθος, όσο και υψηλό φρόνημα για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους όπως επίσης την ψυχραιμία και την αποτελεσματικότητα, με την οποία ανταποκρίνονται στην υψηλή αποστολή τους.

Μα πάνω απ'ολα σέβονται και προστατεύουν ενεργά τα θεμελιώδη δικαιώματα καλλιεργωντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας.

Από σήμερα εντάσσονται - μετά το πέρας της πρακτικής τους - στις εν λόγω υπηρεσίες όπως και σε αρκετές ακόμη στα νησιά, στην Ξάνθη και στην Δράμα, οι Νέοι Συνοριακοί Φύλακες, οι οποίοι ξεκινούν με περίσσια όρεξη, αυτοπεποίθηση και θέληση , θέλοντας και αυτοί να αποδείξουν οτι ο'' θεσμός'' του Συνοριακού Φύλακα δεν συγκαταλεγεται τυχαία στους κορυφαίους θεσμούς.

Εύχομαι από καρδιάς καλή Αρχή και καλή Δύναμη.

 









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι αλλά οι αποσπασμένοι ακόμη δεν επέστρεψαν στις υπηρεσίες τους. Μην τα ξεβολέψουμε τα παιδιά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνοριακοί φυλακές στην Αττική...δεν ήξερα ότι η Αττική συμπεριλαμβανεται στα σύνορα της Χώρας.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φτάσαμε να λέμε μια από τις πιο δύσκολες και βρώμικες υπηρεσίες της Ελ.Ας βόλεμα,
Αυτή είναι η κατάντια μας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βολεμένοι,ξεφόρτωσαν ότι είχαν από δικογραφίες σε εμάς που μείναμε πίσω(12 αδιεκπεραιωτες χρεωθηκα)και την έκαναν με ελαφρά για να τα τσεπωσουν και δεν τρέχει κάστανο. Αντιθέτως τρέχουμε τώρα να προλάβουμε εμείς που μείναμε πίσω ,με κομμένα ρεπό με μέτρα, με συνεργεία ελέγχων κλπ.Επιτελους εκεί στο Αρχηγείο έχουν καταλάβει τι γίνετε? Το 1/3 της Αστυνομίας έχει καταντήσει να κάνει τουρισμό σε βάρος του υπόλοιπου προσωπικού.Αφου τοποθετήθηκαν οι συνοριοφύλακες ώρα είναι να γυρίσουν πίσω κάμποσοι αποσπασμένοι
Υ.Γ Για να προλάβω ορισμένους που θα σχολιάσουν, αν μπορούσα θα έφευγα αλλά έχουμε και οικογένειες.