Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παρέμβαση τής Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για την υπόθεση Κουφοντίνα


Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: Η Δικαιοσύνη είναι έννοια σύμφυτη με την επιείκεια και τον ουμανισμό. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων απευθύνει έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου Δ. Κουφοντίνα, του οποίου η ζωή κινδυνεύει άμεσα μετά από πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας και να λάβει όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας του. Τα εγκλήματα που διέπραξε καταδικάστηκαν τόσο από τα Ελληνικά Δικαστήρια όσο και από την συλλογική συνείδηση. Η Δημοκρατία έχει σταθερά θεμέλια και ισχυρούς θεσμούς που της επιτρέπουν να συνδυάζει την απαίτηση συμμόρφωσης στους νόμους με την τήρηση των αρχών του ανθρωπισμού.








Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το Αιγαίο και η Κύπρος καίγεται κι εσείς ασχολείστε με τον δολοφόνο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γελαει ο κοσμος!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και ομως ειναι επιστήμονες ετσι λένε. Ειστε για γέλια κύριοι κ δυστυχώς για πολλα στηρίξτε τον φονιά κ μετα θελετε να σας σέβονται.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Σοβαρος ο θεσμος της δικαιοσύνης στην Ελλάδα. Γελανε και τα τσιμέντα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπαρχουν δικαστικες αποφασεις οπως η αποφαση του ΣΤΕ για επαναφορα των μισθων για τους αστυνομικους στα προ του 2012 επιπεδα, η οποια σκανδαλωδως δεν εφαρμοζεται απο τις κυβερνησεις. Για αυτα τα θεματα που πληττουν αμεσα την δημοκρατια και την αξιοπιστια των θεσμων δεν ειδαμε καμια παρεμβαση. Για τον κουφοντινα ομως ναι. Ελληνικη Δημοκρατια 2021 μ.Χ.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ευτυχώς που στη δικαιοσύνη εξακολουθούν και υπάρχουν ακόμα κάποιοι σκεπτόμενοι δικαστές και εισαγγελείς...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και μετά όταν λέμε ότι η Ένωση Δικαστών λειτουργεί συντεχνιακά γινόμαστε οι κακοί και βλάσφημοι που 'ακουμπάμε' τις ιερές αγελάδες του συστήματος.Κάνουν τα στραβά μάτια σε όλα όσα τριτοκοσμικά συμβαίνουν στις φυλακές,στα κέντρα κράτησης αλλοδαπών και στα αστυνομικά κρατητήρια αλλά για τον σύντροφο βρήκαν χρόνο να γράψουν δυο λέξεις.Κόσμος και κοσμάκης ξεροσταλιάζει για λίγη δικαιοσύνη είτε πίσω απο τα κάγκελα είτε έξω.Αλλά είπαμε,όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων.Σου λέει άμα τα τινάξει το συντρόφι ποιοί θα την πληρώσουν;Δικαστές και εισαγγελείς.Βλέπουν μπροστά αν μη τι άλλο.