Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεν θα γίνω υποστηρικτής του Λιγνάδη, όμως....


Ο κ. Λιγνάδης, βιώνει αυτές τις ώρες πως είναι να σε αδειάζουν οι πολιτικοί φίλοι σου. Αυτοί που τώρα όχι μόνο δεν σε ξέρουν, αλλά και σε καταγγέλλουν ως επικίνδυνο και κακοποιό.
 
Το όμως, πάει στο πολιτικό απόστημα που μας στοιχειώνει. Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Μενδώνη, βγήκε το ένταλμα. Ως δια μαγείας. Μέχρι τότε οι καταγγελίες ήταν προφανώς μη αξιολογήσιμες.
Αυτό που δεν μπορεί να ανεχτεί η συνείδηση μου, είναι η ανεκτικότητα στην απροκάλυπτα ωμή παρέμβαση και οι υποδείξεις των πολιτικών στη δικαιοσύνη.
 
Ποια δικαιοσύνη; Την εξωνημένη κουρελού που φέρει επίπλαστα το όνομα μιας υψηλής ανθρωπιστικής ιδέας. Στην πυρά ο κ. Λιγνάδης. Θα συμφωνήσω. Εδώ που φτάσαμε και όχι μόνο. 
Όμως, οι εκπτώσεις που κάνουμε σε ότι αφορά τεκμήρια αθωότητας, προσωπικά δεδομένα, ανοχή στην πολιτική παρέμβαση και υπόδειξη, με ευθεία συμμετοχή προέδρου της δημοκρατίας, πρωθυπουργού, υπουργού πολιτισμού και δικαιοσύνης, είναι αυτό ακριβώς που προοριζόμαστε να βρούμε πολίτες.
 
Η δικαιοσύνη, ο ανθρωπισμός και η πίστη στα υψηλά ιδεώδη που για ν' αποκτηθούν χύθηκε αίμα, βασανίστηκαν αγωνιστές με πολύ υψηλότερες ιδέες και ιδανικά απ' ότι εμείς, κινδυνεύουν. Και μαζί τους κι εμείς.
Για δε τα ΜΜΕ της απόλυτης σύμπλευσης, ουδείς λόγος. Μόνο ψόγος.









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Mπραβο, πρέπει να ακούγονται και διαφορετικές απόψεις. Καταδικαστεος ο Λιγνάδης με όλα αυτά που λογικά έχει κάνει αλλά η χρήση της δικαιοσύνης από την πολιτική ηγεσία με τέτοιο τρόπο είναι εξωφθαλμη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έπεσες από τα σύννεφα ε? Που νομίζεις ότι ζεις δεν μας είπες
Ο χρήστης γιώργος είπε…
Κάτσε να πάρει σειρά και ο χώρος της πολιτικής και της εκκλησίας εκει να δείς